Alpy Lofer - lux hotel **** s bazénem - děti zdarma, turistická karta v ceně / č.7313 - CK Turista

Alpy Lofer - lux hotel **** s bazénem - děti zdarma, turistická karta v ceně / č.7313

č. 7313

2 děti do 12 let - vše zdarma Nádherné turistické alpské středisko Lofer pod impozantním štítem Loferer Steinberge (2 513 m) nabízí skvělé podmínky pro turistiku, cykloturistiku a rekreaci. Navíc jsou pobyty pro děti zdarma . Je obklopeno řetězem rozeklaných štítů dolomitského charakteru…

8 - denní zájezd země: Rakousko
bez dopravy polopenze 23.08.2014 cena od: 11 980
2 děti do 12 let - vše zdarma
Nádherné turistické alpské středisko Lofer pod impozantním štítem Loferer Steinberge (2 513 m) nabízí skvělé podmínky pro turistiku, cykloturistiku a rekreaci. Navíc jsou pobyty pro děti zdarma. Je obklopeno řetězem rozeklaných štítů dolomitského charakteru (i znalce Dolomit překvapí výškou stěn, možnostmi pro horolezce a milovníky zajištěných cest). V okolí se pro „klasické“ turisty nachází řada turisticky dostupných štítů, soutěsek a jeskyní. Vynikající podmínky pro cykloturisty i vyznavače „divoké vody“ v romantických kaňonech řeky Salzy. Pro rodiny a příznivce letního odpočinku jsou v okolí 3 koupaliště (jedno kryté), minigolf, množství turistických chat. Nedaleko leží takové turistické atrakce jako Salzburg, Kitzbühel, Kaprun, Zell am See, Berchtesgaden. To vše nabízí romantické městečko Lofer a jeho kouzelné okolí. Doporučujeme navštívit supermoderní termální lázně se soustavou bazénů a saun v nedalekém Bad Reichenhallu.

"Turistické týdny" se Saalachtalskou turistickou kartu (Saalachtal Card):
- neomezený vstup na koupaliště v Loferu, Unkenu a krytý bazén v Unkenu
- volné jízdy novou lanovkou Lofer i na Lofer Alm.
- volný vstup do nádherných soutěsek Vorderkaserklamm a Seisenbergerklamm
- program pro děti.

Ubytování zajišťujeme v alpském městečku Lofer (z centra městečka vede nová kabinová lanovka na horské středisko Loferer Alm) ve vzdálenosti 200 – 700 m od lanovky a v nedalekém, kouzelném St. Martinu (cca 2 km od lanovky v Lofru) a okolních, menších letoviscích (do 10 km od lanovek). Jsou zde desítky hotelů, penzionů a apartmánů. Přesný název hotelu, či penzionu zašleme v nabídce. Nejdříve (mnohdy již v květnu) se vyprodají ubytovací kapacity přímo v Lofru a následně st. Martinu. Kdo zaváhá, bydlí sice pěkně, ale většinou přece jen dále od lanovky.

Ubytování

Hotely **** zajišťujeme ve velkém množství v alpském městečku Lofer a v okolních rekreačních letoviscích (např. St. Martin aj.). Jedná se o hotely s krytým bazénem, saunou, restaurací, halou, fitness, wellness.
Například mimořádně žádaný luxusní hotel **** Hubertus ležící ve vzdálenosti cca 300 m od centra Lofru a 400 m od lanovky. Vybaven krytým bazénem, saunami, fitness, recepcí, barem, restaurací, parkovištěm. Ve výborně zařízených pokojích najdete vše potřebné – TV, fén, sprchu, WC, většinou balkón (a další 3 luxusní hotely).
Dále klidnější (leží na loukách mimo centrum), podobně zařízený a také populární lux hotel Bad Hochmoos****.
Oba hotely patří mezi zdejší špičku. Jsou většinou brzy vyprodány (doporučujeme hlásit se minimálně 3 měsíce předem).

Stravování

Polopenze: snídaně formou bohatého bufetu, večeře výběr z menu o 3 - 4 chodech (a salátový bufet). Místní, nekdy i světové speciality.

Doprava

Bez dopravy

V CENĚ

  • 7 x ubytování s polopenzí
  • Saalachtalská turistická karta
  • Pojištění CK proti úpadku
  • DPH

CENA NEZAHRNUJE

  • 1-lůžkový pokoj - na vyžádání za příplatek
  • Cestovní pojištění (nepovinný příplatek) - viz. nabídka CK

SLEVY

  • Dítě do 12 let se 2 rodiči (na přistýlce: 3.,4.) = zdarma
  • Dítě do 12 let (na pevném lůžku) = sleva 50%
  • Dítě do 14 let se 2 rodiči (na přistýlce: 3.,4.) = sleva 50%
  • Dítě do 14 let (na pevném lůžku) = sleva 30%
  • Internet / plně platící os. v pokoji (sleva: -80 Kč)

Další fotografie

Turistické informace

Výhody nabídky