Stubaiské Alpy - BonAlpina *** s bazénem - skipas a wellness v ceně / č.4204 - CK Turista

Stubaiské Alpy - BonAlpina *** s bazénem - skipas a wellness v ceně / č.4204

č. 4204

OLYMPIJSKÉ SJEZDOVKY: AXAMER LIZUM - SCHLICK 2000. Úžasné, cenově příznivé předvánoční lyžování v Alpách na olympijských sjezdovkách s kvalitním ubytováním ve wellness hotelu s bazénem . Slavný Axamer Lizum (dějiště olympijských her 1966 a 1976, 50 km sjezdových tratí ve výšce 1…

5 - denní zájezd země: Rakousko
autobusem polopenze 11.12.2014 cena od: 8 980
OLYMPIJSKÉ SJEZDOVKY: AXAMER LIZUM - SCHLICK 2000.
Úžasné, cenově příznivé předvánoční lyžování v Alpách na olympijských sjezdovkách s kvalitním ubytováním ve wellness hotelu s bazénem. Slavný Axamer Lizum (dějiště olympijských her 1966 a 1976, 50 km sjezdových tratí ve výšce 1.600 - 2.400 m) s výbornými sněhovými podmínkami potěší všechny kategorie lyžařů. Vysokohorské středisko Schlick 2000 leží v nadmořské výšce 1.100 - 2.300 m v centru Stubaiských Alp. Nabízí skvělé sjezdovky vybavené novým systémem umělého zasněžování a novou lanovkou. Obě střediska leží ve vzdálenosti cca 16 km od Innsbrucku a jsou pohodlně dosažitelné po dobrých, olympijských silnicích. Ideální lyžařský autobusový zájezd pro sportovce, kteří si chtějí nejen dobře zalyžovat, ale také využít dobré ubytování s koupáním a navštívit nejznámější lyžařské město v Alpách a jeho pohádkové vánoční trhy („údajně“ druhé nejkrásnější v Rakousku).

Skimapa - Axamer Lizum
Skimapa - Schlick 2000

Program

1. den: Odjezd v 7.30 od nádraží ČD Ostrava – Vítkovice přes Olomouc a Brno do Rakouska. Večer příjezd do Innsbrucku (část Igls) na ubytování, večeře, koupání.
2. den: Ráno odjezd na Axamer Lizum. Celodenní vysokohorské lyžování, v podvečer na zpáteční cestě návštěva kouzelných vánočních trhů v Innsbrucku.
3. den: Celodenní lyžování na sjezdovkách Axamer Lizum.
4. den: Celodenní lyžování na sjezdovkách Schlick 2000 v centru Stubaiských Alp. Po 16 hodině odjezd přes Vídeň, Brno (zde kolem 23 hodiny), Olomouc na ostravsko.
5. den: Nedlouho po půlnoci příjezd do Ostravy (dle stavu silnic).

Ubytování

Nádherný lux hotel*** BonAlpina Innsbruck - Igls, nedaleko známé olympijské bobové dráhy. Do Innsbrucku je to necelé 4 km (výborné spojení tramvají). Je zde restaurace, bar, wellness centrum, krytý bazén, sauny, fitness, parní lázně, lyžárna.
Pokoje se sociálním zařízením vybavené minibarem, fénem, sejfem, sat – TV, wifi


Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu (plus salátový bufet).

Doprava

Autobusem. Bez nočního přejezdu.
Odjezd v 7.30 hod. od nádraží ČD Ostrava - Vítkovice. Další nástupní místa (na nichž autobus zastavuje pouze v případě jejich uvedení v cestovní smlouvě) jsou po trase Ostrava-Dubina, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jíčín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Výškov, Brno. Podrobnější informace k nástupním místům jsou uvedeny na www.ckturista.cz v oddíle „Důležité“.

V CENĚ

  • Doprava autobusem
  • Každodenní doprava na sjezdovky a zpět
  • 3 x ubytování (ložní prádlo v ceně)
  • 3 x polopenze (rakouská)
  • Wellness (bazén, sauna, parní lázeň)
  • Skipasy na 3 dny
  • Skibus (dle jízdního řádu)
  • Vedoucí zájezdu
  • Pojištění CK proti úpadku
  • DPH

CENA NEZAHRNUJE

  • cestovní pojištění (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK
  • Více než 2 děti se 2 dospělými = cena dětí na vyžádání
  • Dítě (děti) jen s 1 dospělým = cena na vyžádání

SLEVY

Výhody nabídky