Semmering a Maribor - Primus **** - skipas a aquapark v ceně, OBSAZENO /č.5008 - CK Turista

Semmering a Maribor - Primus **** - skipas a aquapark v ceně, OBSAZENO /č.5008

č. 5008

NOVINKA - luxusní lyžování a wellness v termálech . Lyžování v nejbližším větším alpském středisku Semmering – Stuhleck a největším lyžařském středisku Slovinska Maribor za výhodnou cenu. MOMENTÁLNĚ SKVĚLÉ SNĚHOVÉ PODMÍNKY, NA STUHLECKU V PROVOZU VŠE, MARIBOR TAKÉ POD SNĚHEM: WEBCAMERA…

4 - denní zájezd země: Slovinsko
autobusem polopenze 14.02.2015 cena od: 7 080
NOVINKA - luxusní lyžování a wellness v termálech. Lyžování v nejbližším větším alpském středisku Semmering – Stuhleck a největším lyžařském středisku Slovinska Maribor za výhodnou cenu. MOMENTÁLNĚ SKVĚLÉ SNĚHOVÉ PODMÍNKY, NA STUHLECKU V PROVOZU VŠE, MARIBOR TAKÉ POD SNĚHEM: WEBCAMERA - MARIBOR webcam . 14 denní předpověď (do 16.2.) – stále mrazivo!

Ubytování v luxusním wellness hotelu Primus **** superior se znamenitou polopenzí. Blízkost Semmeringu (Stuhleck - 10 lanovek a vleků ve výšce téměř 1.800 m) umožňuje vypravit zájezd z Ostravy ve velmi brzkých ranních hodinách (odpadá neoblíbený noční přejezd, přesto se ušetří dovolená a nehradí nocleh navíc) a z Brna dokonce v „běžných“ ranních hodinách. Další dny se lyžuje v největším lyžařském středisku Slovinska, které leží nad krásným městem Maribor v předalpské oblasti Pohorje. Již několik desetiletí se v Mariboru konají závody Světového poháru, středisko však vyhoví všem kategoriím lyžařů. Nabízí téměř 25 km modrých, 14 km červených a 6 km černých sjezdovek. Najdete zde 5 sedačkových lanovek, novou kabinovou lanovku a mnoho vleků. Nadmořská výška horní stanice 1350 m není impozantní, ale se severovýchodní orientací svahů, systémem umělého zasněžování na 90% sjezdovek a únorovým termínem nabízí dobré lyžařské podmínky.

Zájezd využívá luxusní ubytování s wellness ve známém termálním komplexu lázní Ptuj, vzdálených necelých 28 km (bez velkých stoupání, cca 20 km po dálnici) od lanovky. Termální pramen dosahuje teploty 39 - 54° Celsia a je nesmírně léčivý zejména na rehabilitaci revmatických i degenerativních onemocnění (uleví i unaveným lyžařům). Lázně jsou proslulé největším Slovinským termálním aquaparkem, jehož celoročně otevřené kryté bazény (pro účastníky vstup zdarma) se rozprostírají na ploše 2.100m ². Je zde šest bazénů, skluzavka, možnost venkovního plavání, jsou zde sauny (finská a turecká) a vířivky. Vše je zdarma přístupné pro hosty ubytované v bungalowech i superluxusním hotelu Primus (ten má navíc svou vlastní exklusívní termální a lázeňskou část). Do termálů se celoročně pořádají autobusové zájezdy i individuální pobyty. V jejich programu je „většinou“ jen koupání v krásných lázních. My tyto skvělé termály nabízíme ve spojení s krásným a výhodným lyžováním (v létě s turistikou, cykloturistikou a golfem). Takový zájezd si pak samozřejmě užijete dvojnásobně.

Skimapa Stuhleck


Skimapa - Maribor
Skimapa - Maribor 2
Maribor webcam horní stanice

Program

1. den: Odjezd z Ostravy (nádraží ČD Ostrava – Vítkovice) ve 3.00. Vzhledem k nezbytnosti přijet co možná nejdříve na Stuhleck, jsou v tomto zájezdu pozměněny a částečně omezeny standardní nástupní místa takto: Frýdek-Místek Tesco (3.15), Nový Jičín - čerpací stanice Slovnaft (cca 3 45), Olomouc (Obchodní centrum Haná – Kafkova ul., parkoviště mezi Tescem a McDonalds, cca 4.30), Brno - výpadovka na Mikulov, autosalón Toyota a Subaru (křížení ulice Vídeňská 100 a Moravanská, cca 5.30), Mikulov (čerpací stanice Shell, cca 6.30). Příjezd na lyžařské středisko Semmering – Stuhleck kolem 9 hodiny (dle stavu silnic). Zde Vás čekají 4 moderní 4 – 6 sedačkové lanovky, 6 vleků a takřka 30 km sjezdovek ve výšce 830 – 1 770 m. Celodenní lyžování, přibližně v 16 hodin odjezd. Po 18 hodině příjezd do lázní Ptuj na ubytování, večeři a wellness (bazény v hotelu Primus a termální aquapark otevřen denně do 22 hodiny).
2. den: Ráno v cca 8.30 odjezd po bohaté snídani k lanovkám nad Mariborem. Celodenní lyžování do 16 hodin. Příjezd do hotelu v cca 16.30. Wellness, koupání, večeře.
3. den: Celodenní lyžování v Mariboru. Odpoledne kolem 16. hodiny odjezd přes Vídeň, Brno (zde mezi 21 – 22 hodinou), Olomouc na ostravsko.
4. den: Příjezd do Ostravy (kolem 1.00 hod. - dle stavu silnic).

Ubytování

Grand Hotel PRIMUS **** superior je nejluxusnější wellness hotel v oblasti (vyhodnocený ve Slovinsku jako hotel roku 2011), 119 luxusních pokojů a apartmánů s klimatizací. Nepřeberný výběr lázeňských a wellness zařízení, fitness, recepce, bar a restaurace. Hotelové „římské“ termální bazény a vířivky Vespasianus (pro hosty hotelu vstup zdarma). Nádherný sauna park Flavie (pro hosty hotelu se slevou). Pro hosty hotelu neomezený přístup do vedlejšího aguaparku (bazény, sauny, tobogán, vířivky) Thermal Park.
  • Dvoulůžké pokoje (některé s možností jedné přistýlky: buď pro 1 dospělého nebo pro 2 menší děti) s klimatizací, WIFI, koupelnou, kabelovou TV, minibarem, tresorem.


  • Stravování

    Polopenze: snídaně a večeře formou velmi bohatého bufetu

    Doprava

    Autobusem. Bez nočního přejezdu.
    Odjezd ve 3.00 hod. od nádraží ČD Ostrava - Vítkovice. Další nástupní místa (na nichž autobus zastavuje pouze v případě jejich uvedení v cestovní smlouvě): Frýdek-Místek Tesco (3.15), Nový Jičín - čerpací stanice Slovnaft (cca 3 45), Olomouc (Obchodní centrum Haná – Kafkova ul., parkoviště mezi Tescem a McDonalds, cca 4.30), Brno - výpadovka na Mikulov, autosalón Toyota a Subaru (křížení ulice Vídeňská 100 a Moravanská, cca 5.30), Mikulov (čerpací stanice Shell, cca 6.30). Příjezd na lyžařské středisko Semmering – Stuhleck.

    V CENĚ

    • Doprava autobusem
    • Každodenní doprava na sjezdovky a zpět
    • 2 x ubytování (vč. ložního prádla)
    • 2 x polopenze
    • Skipasy na 3 dny
    • Vstupy do aquaparku, luxusních hotelových bazénů a vířivek
    • Vedoucí zájezdu
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • cestovní pojištění (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK
    • Více než 2 děti se 2 dospělými = cena dětí na vyžádání
    • Dítě (děti) jen s 1 dospělým = cena na vyžádání

    SLEVY

    • Sleva: junior r.1996 a ml. (z ceny D nebo D/3.) (sleva: -200 Kč)

    Výhody nabídky