LAST MINUTE Nassfeld - Bad Kleinkirchheim, skipas, bazén v ceně, OBSAZENO/ č.3217 - CK Turista

LAST MINUTE Nassfeld - Bad Kleinkirchheim, skipas, bazén v ceně, OBSAZENO/ č.3217

č. 3217

Předvánoční autobusový lyžařský zájezd do Korutanských Alp, které jsou jednou z největších lyžařských oblastí Rakouska. Lyžování v Alpách se zlatým skipasem platným na 1104 km sjezdovek . Výborným střediskem se nově stal Goldeck (700 - 2 100 m, nejdelší, 9 km dlouhá černá sjezdovka…

5 - denní zájezd země: Rakousko
autobusem polopenze 14.12.2013 cena od: 8 180
Předvánoční autobusový lyžařský zájezd do Korutanských Alp, které jsou jednou z největších lyžařských oblastí Rakouska. Lyžování v Alpách se zlatým skipasem platným na 1104 km sjezdovek. Výborným střediskem se nově stal Goldeck (700 - 2 100 m, nejdelší, 9 km dlouhá černá sjezdovka Alp). Dvě úplně nové lanovky středisko zařadily mezi špičku, navíc je dalším lákadlem pod střediskem umístěný aquapark Drautal Perle. Skieldorádo Nasfeld Vám nabízí 110 km nejlepších sjezdovek v jižním Rakousku. Výborné lyžařské středisko a světoznámé termální lázně Bad Kleinkirchheim nabízejí 105 km sjezdovek. Autorem některých tratí je samotný sjezdařský král Franz Klammer. Důležité je, že v případě opravdu špatných sněhových podmínek (za poslední roky zde nenastaly) zajišťuje absolutní jistotu sněhu ledovec Mölltal (na zlatý skipas lze lyžovat také na tomto ledovci). Ubytování v osvědčeném hotelu Steindl *** plus (s krytým bazénem a nápoji k večeři) nedaleko kouzelného jezera Millstätter See.

Skimapa - Goldeck
Skimapa - Nassfeld

Skimapa: Bad Kleinkirchheim


skimapa - Katschberg

Program

1. den: Odjezd v 8.30 od nádraží ČD Ostrava – Vítkovice po trase Frýdek-Místek, Olomouc, Brno.
2. den: Ráno odjezd na nedaleký Goldeck. Po zajištění skipasů celodenní lyžování. V podvečer, při návratu, možnost koupání v aquaparku Drautal Perle pod lanovkou na Goldeck.
3. den: Celodenní lyžování v excelentním Nassfeldu. V podvečer, v případě velkého zájmu, při návratu kratší zastávka na koupání v Drautal Perle.
4. den: Celodenní lyžování v Bad Kleinkirchheimu. Odpoledne možnost kratší individuální návštěvy termálů, nebo vánočních trhů. V případě horších sněhových podmínek v Bad Kleinkirchheimu lyžování na Katschbergu (přes 70 km sjezdovek, 1 600 - 2 250 m, nové lanovky). V podvečer odjezd. .
5. den: Velmi brzy ráno příjezd do Ostravy.

Ubytování

Familienhotel ***plus Steindl - bazén + nápoje inklusive: pěkný rodinný hotel poblíž romantického Millstättu. Hostům nabízí nově postavený, krásný krytý bazén (s protiproudem, masážními tryskami a perličkami), saunu, parní lázně. Je zde relaxační centrum, fitness, bar, restaurace, lyžárna, kulečník a recepce. V ceně ubytování v tomto hotelu je karta Millstätter See. Umožňuje zdarma vstup na aquapark Drautal Perle v nedalekém Spittalu.
  • Dvoulůžkové pokoje (některé s možností přistýlky) se sprchou/WC, TV, fénem, částečně balkónem.

  • Stravování

    Polopenze: snídaně formou bufetu, večeře menu o 3 chodech, salátový bufet. V ceně polopenze jsou základní nápoje (nealko, stolní víno, pivo) podávané během večeře.

    Doprava

    Autobusem. Bez nočního přejezdu.
    Odjezd v 8.30 hod. od nádraží ČD Ostrava - Vítkovice. Další nástupní místa (na nichž autobus zastavuje pouze v případě jejich uvedení v cestovní smlouvě) jsou po trase Ostrava-Dubina, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jíčín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Výškov, Brno. Podrobnější informace k nástupním místům jsou uvedeny na www.ckturista.cz v oddíle „Důležité“.

    V CENĚ

    • Doprava autobusem včetně každodenní dopravy na sjezdovky a zpět
    • 3 x ubytování s rakouskou polopenzí
    • Nápoje k večeři (nealko, stolní víno, pivo)
    • Hotelový bazén
    • Zlatý korutanský skipas
    • Vstup do aquaparku Drautal Perle
    • Vedoucí zájezdu
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • Cestovní pojištění (nepovinný příplatek) - viz. nabídka CK

    SLEVY

    • Sleva pro juniora r.1995 (ze základní ceny D nebo D3/4) (sleva: -300 Kč)
    • Sleva pro seniora r.1948 a st. (sleva: -300 Kč)
    • Internet / plně platící dosp. os. v pokoji (sleva: -80 Kč)

    Výhody nabídky