Golf Adriatic u moře - Skiper golf resort / č.8911 - CK Turista

Golf Adriatic u moře - Skiper golf resort / č.8911

č. 8911

GOLF AKCE CK TURISTA: pro naše zákazníky , kteří chtějí již koncem zimy a samozřejmě i v dalším období nabrat co nejlepší golfovou formu jsme zajistili „neomezené Fee“ . Naši zákazníci, kteří zde přijedou s cílem se co nejvíce věnovat golfu, mohou hrát na místní osmnáctce denně 27…

4 - denní zájezd země: Chorvatsko
bez dopravy bez stravy 01.01.0001 cena od: 0


GOLF AKCE CK TURISTA: pro naše zákazníky, kteří chtějí již koncem zimy a samozřejmě i v dalším období nabrat co nejlepší golfovou formu jsme zajistili „neomezené Fee“. Naši zákazníci, kteří zde přijedou s cílem se co nejvíce věnovat golfu, mohou hrát na místní osmnáctce denně 27 i 36 jamek bez příplatku na Fee!

Akce je výhodná také pro tréninková střediska mládeže a golfové kluby.

Muži  
 černá:      6.360 m   (CR 73,7 / SR 132)
 žlutá:       5.606 m  (CR 75,9 / SR 129)
Ženy
 modrá     5.130 m   (CR 72,6 / SR 124)
 červená   4.706 m   (CR 70 / SR 120)

ceník

hosté ubytovaní v resortu Skiper - sleva na Fee

Ubytování

Skiper golf resort***/****: velký rekreační a sportovní přímořský resort. Najdete zde apartmánové domy, suity, luxusní vilky, parkoviště vedle ubytování. V komplexu bazén, pláž (přes 100 m dlouhé, zajímavě řešené molo se slunečníky, barem a dalším vybavením). Vedle několik tenisových kurtů, dětské hřiště, fotbalové hřiště, minimarket, restaurace atd.
Apartmány a lux suity: všechny jsou vybaveny klimatizací ( chlazení / topení ), telefonem, sat TV, ložním prádlem a ručníky. Každý má balkón, nebo menší terasu. Všechny apartmánové budovy mají výtah a parkoviště.
  • Skiper apartmán Junior ***: menší apartmán (Studio) o rozloze 35 m2 - 45 m2 pro 2 osoby (plus 1-2 přistýlky). 1 menší ložnice s manželskou postelí. Koupelna s vanou / sprchovým koutem a WC. Obývací pokoj s moderně zařízenou kuchyní, větší rozkládací pohovkou a jídelním stolem pro 4 osoby. Terasa / balkon.
  • Skiper apartmán Family ****: dvoupodlažní apartmán se dvěma ložnicemi , o rozloze 71 m2 - 88 m2 pro 4 osoby (plus 1–2 přistýlky). První patro (nebo přízemí): prostorný obývací pokoj s moderně vybaveným kuchyňským koutem, rozkládací pohovkou a jídelním koutem pro 6 osob / Koupelna se sprchovým koutem a WC / Balkón. Druhé patro: ložnice s manželskou postelí a balkonem / Ložnice se dvěma samostatnými lůžky / Koupelna s vanou a WC.
  • Skiper suite Superior ****: studiový, větší apartmán (ve velkých vilách) o rozloze 83 m2 pro 2 osoby (plus 1–2 přistýlky). 1 ložnice s manželskou postelí a koupelnou s vanou a WC. Obývací pokoj s moderně vybavenou kuchyní spotřebiči Miele, jídelním stolem pro 6 osob a rozkládací pohovkou. Zařízený balkón s výhledem na moře.
  • Skiper suite Imperial ****: dvoupokojová luxusní suita o rozloze 105 m2 - 120 m2 pro 4 osoby (plus 1-2 přistýlky)
    1 ložnice s manželskou postelí, koupelnou s vanou a WC
    1 ložnice se dvěma samostatnými lůžky a koupelna se sprchovým koutem a WC. Obývací pokoj s moderní vybavenou kuchyní spotřebiče Miele, jídelním stolem pro 6 osob a rozkládací pohovkou. Zařízený balkón s výhledem na moře.

  • Stravování

    bez stravy

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 640 km
  • z Prahy 780 km
  • V CENĚ

    • ubytování - typ a délka dle výběru
    • V ceně apartmánů (mimo jarní speciál) zahrnuto: pobytová taxa, spotřeba el.energie a vody, klimatizace ( chlazení / topení ), povlečení - výměna jednou týdně, ručníků dvakrát týdně, závěrečný úklid, plážové lehátko, židle a deštník na pláži i bazénu.
    • V ceně suit (mimo jarní speciál) zahrnuto: pobytová taxa, spotřeba el.energie a vody, klimatizace ( chlazení/topení ), ložní výměna ložního prádla dvakrát týdně, denní úklid a výměnu ručníků, závěrečný úklid, využití sportovišť (tenis , volejbal , víceúčelové sportovní zařízení, fitness centrum), bezplatné lehátka a slunečníky pro použití na pláži a bazénu.
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • Možnost dokoupit Green Fee Golf Club Adriatic za zvýhodněnou cenu - viz. tabulka
    • Cestovní pojištění (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK

    SLEVY

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky