Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.5074 - CK Turista

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.5074

č. 5074

Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé lyžování v Dolomitech . Výhodné ubytování zajišťují hotely různých kategorií. Najdete zde sluníčko, široké sjezdovky, nepředražené služby, více než 130 km sjezdovek různých stupňů obtížnosti…

4,5,6,7 - denní zájezd země: Itálie
bez dopravy polopenze 06.01.2020 cena od: 4 380
Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé lyžování v Dolomitech. Výhodné ubytování zajišťují hotely různých kategorií. Najdete zde sluníčko, široké sjezdovky, nepředražené služby, více než 130 km sjezdovek různých stupňů obtížnosti. Se skipasem Dolomiti Superski také možnost lyžování na známé lyžařské houpačce Sella Ronda a v ostatních dolomitských střediscích. Široká nabídka umožňuje každý den objevovat nová místa a sjíždět neznámé terény. Ve Fiemme se nachází pět lyžařských areálů. Na převážně jednoduchých, maximálně středně těžkých carvingových svazích se dá strávit ideální rodinná dovolená. Nároční lyžaři si mohou užít nejčernější příkré sjezdovky střediska – 6 km dlouhou sjezdovku Olympia v Alpe Cermis, a v Alpe Lusia severních svahů jinak slunečného pohodového areálu. Mimořádnou sněhovou jistotu mají vysokohorské sjezdovky na Passo Rolle. V téměř každém areálu Val di Fiemme najdete nejmodernější lanovky a takřka kompletní pokrytí lyžařských terénů výkonným systémem umělého zasněžování.
Velkou výhodou pro automobilisty je skutečnost, že mimo posledních cca 20 km vede jejich příjezdová cesta stále po dálnici.

DOPORUČENÍ CK: ve Val di Fiemme si můžete pořídit více druhů skipasů
I. > SKIPAS VALD DI FIEMME - OBEREGGEN nabízí na cca 140 km sjezdových tratí (11% černých tratí, 45% červených tratí a 44% modrých tratí) přes 50 moderních lanovek a vleků. Platí pro 2 velká střediska SKI CENTER LATEMAR a ALPE CERMIS a tři střední střediska PASSO ROLLE, ALPE LUSIA a PASSO LAVAZE. Se skipassem s min. platností 4 dnů získáte navíc zdarma:
- možnost využít skibusové dopravy v regionu
- přístup do krytého plaveckého bazénu v Cavalese (14.00 - 22.00h, sobota a úterý - zavřeno)
II. > DOLOMITI SUPERSKI je známý skipas umožňující lyžování na více než 1.200 km sjezdovek. Je atraktivní (také mnohem dražší), ale jeho využití je diskutabilní (spíše nemožné).
III. > VAL DI FIEMME + DOLOMITI SUPERSKI = vynikající kombinace skipasů umožňují stálé lyžování v oblasti Val di Fiemme a 1 – 2 dny v celé oblasti Superski. Hodí se tedy například pro návštěvu známé lyžařské houpačky Sella Ronda s průjezdem světoznámým střediskem Val Gardena (nástupní místo Campittelo je vzdáleno z oblasti Fiemme cca 28 km po silnici nepřekonávající žádná vysokohorská sedla). Případně lze jednoduše navštívit blízké sousední areály Val di Fassa a Trevalli. Příplatek za skipas 5 + 1 (5 dnů Val di Fiemme a 1 den jako celodolomitský Superski) činní cca 12 euro a rozhodně se vyplatí. V případě skipasu 4 + 2 se příplatek pohybuje dle sezóny kolem 19 euro. Doporučujeme prostudovat ceníky v příloze. Lyžaři kombinované skipasy ocení a zároveň ušetří za zřejmě zbytečný Superski.

Skimapa - Val di Fiemme
Skimapa - Val di Fiemme - Ski Center Latemar
Skimapa - Sella Ronda

Ceny skipasů: VAL DI FIEMME - OBEREGGEN
Ceny skipasů: Kombinovaný VAL DI FIEMME + SUPERSKI
Ceny skipasů: DOLOMITI SUPERSKI

Ubytování

  • POLOHA hotel**** Bellavista je krásný, luxusní wellness hotel ve stylu vily z třicátých let (kompletně zrekonstruovaný), leží v centru hlavního města údolí Val di Fiemme, Cavalese. Jen 500 m od lanovky Alpe Cermis a pár minut od hlavní nákupní oblasti a krytého koupaliště. Také další lyžařská střediska patřící pod skipass Val di Fiemme – Obereggen jsou dobře dostupná. Není problém dojet údolím na slavný okruh Sella Ronda (cca 37 km).
  • VYBAVENÍ velká restaurace s přilehlou velkou terasou, kde je možné vychutnávat typická trentinská jídla, bar, salónek, recepce, Wifi. Hotel nabízí prostory pro hru dětí, velké wellness centrum se saunou, parní lázni, navíc je zde velký whirlpool a relaxační centrum.
  • POKOJE: dvoulůžkový pokoj , některé s možností přistýlky: sociální zařízení (sprcha/WC), wifi, trezor, kabelová televize, fén, mini – lednička, některé s balkonem.
  • Stravování

    polopenze:
  • snídaně formou bohatého bufetu s bio koutkem
  • večeře - rozsáhlý bufet místní i mezinárodní kuchyně (včetně salátového bufetu), případně tématické menu o 4 chodech (a salátový bufet).
  • Hotel je členem AIC, italského sdružení pro celiakii, na požádání bezlepkové menu.

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 720 km
  • z Prahy 690 km
  • z Ostravy 890 km
  • V CENĚ

    • Ubytování (ložní prádlo v ceně) - délka dle výběru
    • Polopenze - viz. popis
    • Wellness centrum
    • Parkování
    • WIFI
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    PŘÍPLATKY

    • 1-lůžkový pokoj / noc (příplatek: 400 Kč)

    SLEVY

    • dítě do 1 roku (2 dospělými) = ZDARMA
    • 12 let a st. na přistýlce (3.,4.) = sleva 8%
    • Sleva "stálý zákazník" pro plně platící osoby na pevném lůžku při přihlášení min. 1 měsíc před odjezdem - viz. podmínky CK
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky