Golf v Alpách s all inclusive - hotel**** Zanker - wellness a pláž v ceně/ 3681 - CK Turista

Golf v Alpách s all inclusive - hotel**** Zanker - wellness a pláž v ceně/ 3681

č. 3681

Luxusní, oblíbená golfová dovolená v Korutanských Alpách. Je to virem nejméně „postižená“ oblast, v celých Korutanech jen něco přes 400 nakažených, v květnu již žádný nový případ! Ubytování mezi čarokrásným jezerem Millstätter See a exkluzivními termálními lázněmi Bad Kleinkirchheim,…

4 - denní zájezd země: Rakousko
bez dopravy all inclusive 29.05.2022 cena od: 7 280
Luxusní, oblíbená golfová dovolená v Korutanských Alpách. Je to virem nejméně „postižená“ oblast, v celých Korutanech jen něco přes 400 nakažených, v květnu již žádný nový případ! Ubytování mezi čarokrásným jezerem Millstätter See a exkluzivními termálními lázněmi Bad Kleinkirchheim, v lux hotelu **** Zanker s all inclusive. Několik let je tento populární golfový zájezd specializovaný na golf v Alpách a golf a wellness zaměřen především na nedaleké, cca 10 km vzdálené skvělé 18 jamkové golfové hřiště Millstätter See a kouzelnou, alpskou mistrovskou osmnáctku v Bad Kleinkirchheimu. Zde je to přibližně 15 km s průjezdem slavnými termálními lázněmi. Na obě hřiště mají hosté hotelu Zanker cca 20% slevu na Fee.

Korutany mají vynikající golfová hřiště a příznivé klimatické podmínky umožňující hru od konce března do listopadu. Tento golfový ráj je vzdálen jen něco přes 130 km od Jadranu. Oblast je známa teplým a slunečným počasím, které ji vysloužilo název "rakouská Riviéra". Nad čarokrásnými jezery se vypínají štíty Alp, tudíž i v parném létě je zde možno najít horská hřiště, jako je právě Bad Kleinkirchheim, kde je teplota pro golfisty „přijatelná“.

Během pobytu oceníte výborné ubytování ve čtyřhvězdičkovém wellness hotelu Zanker se službami all inclusive, po pěkné hře „občerstvení“ na břehu pohádkového, přes 12 km dlouhého jezera Millstätter See. Toto překrásné korutanské jezero se nachází v nejjižnější části Rakouska a nabízí skvělé koupání v křišťálově čisté vodě (dle testů se jedná o pitnou vodu) od června do září. V srpnu dosahuje teplota vody až 27 °C. Nedaleké, proslulé alpské termální lázně Bad Kleinkirchheim lákají příznivce wellness a termálních bazénů. Celoročně jsou zde otevřeny dvoje termální lázně Thermal Römerbad a Therme St. Kathrein. Oba lázeňské komplexy prošly doslova obří modernizací a splní milovníkům wellness veškerá přání. Turisté v okolí naleznou třítisícové štíty a ledovce, milovníci památek neopomenou navštívit středověké městečko Millstätt a další zajímavosti v okolí. Se speciální turistickou korutanskou kartou přes 100 turistických atraktivit jako jsou lanovky, výletní lodě, muzea atd. zdarma. Zakoupit kartu je možno v místním infocentru za cca 48€ za týdenní kartu.

18 jamkové hřiště hřiště Millstätter See (mapa hřiště zde)
skórkarta ZDE
Nádherné, skvěle hodnocené 18 jamkové hřiště (par 72) nad čarokrásným jezerem. Pozor, hřiště sice leží nedaleko údolního jezera, ale jeho charakter je horský. Hráč absolvuje skvělé jamky s úžasnými výhledy, ale také se slušným převýšením. „Ranaři“ si musí dát pozor na několik slepých jamek, dobře trefený drajv přes horizont může vyvolat paniku u flajtu před Vámi, byť vám již před několika minutami zmizel za kopcem.
Resort nabízí veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping). Pro začátečníky a dobrý tréning je zde 3 jamková akademie par 3. Její absolvování je zahrnuto v ceně Greenfee na 18 jamek.
Délka:
* muži žluté 5 448 m (CR 69,2, SR 128)
* ženy červené 4 839 m (CR 71, SR 126)

18 jamkové hřiště Bad Kleinkirchehim (mapa hřiště zde)
Dlouhé, 18 jamkové mistrovské hřiště par 72 a 6 jamková akademie. Design nádherného hřiště v roce 1985 navrhl Donald Harradine. Je to zároveň oblíbené hřiště slavného sjezdaře, nyní již spíše golfisty Franze Klammera. Je zasazeno do údolí mezi dvoutisícovými horami, na okraj exkluzivních termálních lázní Bad Kleinkirchheim. Jejich návštěva jistě přijde vhod po absolvování tohoto horského hřiště. Golfové hřiště leží v nadmořské výšce přes 1 100 m, takže drajvy jsou zde skutečně dlouhé. I když se jedná o „alpské“ hřiště, převýšení zde není mimořádně problematické. Na nejvyšší „kopec“ Vás navíc vyveze místní „golfový taxík“.
A ještě „negolfová“ informace. Koncem léta a na podzim je v okolních lesích doslova ráj houbařů. Pokud budete mít po hře dostatek sil, jistě najdete v přilehlých lesích více hřibů, než jste ztratili míčků.
Délka :
* muži žluté 5 700 m (CR 69,9, SR 128)
* ženy červené 4 997 m (CR 70,7, SR 125)

ALL INCLUSIVE GOLFOVÝ POBYT ZANKER ZAHRNUJE
- Ubytování v dokonale vybavených pokojích
- Snídaně cca 7.30 – 10.00 formou bohatého bufetu
- Odpolední občerstvení mezi cca 16 – 17 hodinou: káva, čaj, sladkosti a občerstvení z malého bufetu
- Večeře cca 18.30 – 20.00: bufet, výběr s několika menu o 3 chodech (také vegetariánské), salátový bufet
- Koktejl na přivítanou
- 1x týdně galavečeře, místní speciality
- 1x týdně taneční večer s živou hudbou
- Neomezená konzumace nápojů cca od 8.00 do 23.00 široký výběr nealkoholických nápojů, pivo, stolní víno
- cca od 16.00 do 23.00: vybrané zahraniční alkoholické nápoje, oblíbené místní šnapsy, koktejly, longdrinks, prosecco (dle nápojového lístku)
- Speciální dětské menu
- Využití vybavené hotelové pláže „Parkbad“ vzdálené od hotelu cca 300 m
- Krytý bazén, sauny, parní lázně, relaxační centrum
- Cca 20% slevu na Green Fee – golfové hřiště Millstätter See a Bad Kleinkirchheim: Fee do 30.5. a od 19.9.: 49€, hlavní sezóna 31.5. – 18.9.: 61€
- Součinnost při vyřízení a rezervaci Tee Time
- WIFI
- Parkoviště
*je třeba dodržovat místní aktuální epidemiologická nařízení, v rámci nichž může dojít k určitým změnám, omezením

Ubytování

  • POLOHA: Luxusní hotel**** Zanker s
    wellness v alpském rekreačním středisku Döbriach na břehu čarokrásného alpského jezera Millstätter See je oblíbený mezi golfisty, lyžaři i milovníky odpočinku. Z hotelu je to jen 13 km do známých alpských lázní Bad Kleinkirchheim, jen 300 m je vzdáleno přístaviště populárních výletních lodí, brázdících toto nádherné jezero. Je to ideální místo pro pohodovou golfovou wellness dovolenou v Alpách. Samotný hotel i jeho okolí nabízí dostatek atraktivit pro delší dovolenou, ale i jeho krátká návštěva s využitím služeb all inclusive (ty si můžete skutečně užít), wellness centra a seznámením se s nejbližším okolím vás nadchne.
    Hotel je zaměřen také na golfisty. V recepci Vám rádi poradí, zajistí Teetime. V hotelu je velký caddy room. Pro své golfové hosty nabízí cca 20% slevu na Green Fee pro nejbližší golfová hřiště – Millstätter See (10 km) a Bad Kleinkirchheim (cca 15 km).
  • VYBAVENÍ: najdete zde výbornou restauraci, bar, recepci, parkoviště. Wellness centrum nabízí hostům krytý bazén, saunu, solárium, parní lázně, fitness a pláž na jezeře.
  • POKOJE:
    > Dvoulůžkový pokoj Romantik (bez přistýlky, cca 24 m²), balkón, sprcha/WC, TV, trezor, fén, křeslo, WIFI
    > Třílůžkový pokoj Mirnockquelle (možnost jedné přistýlky, minimálně 3, maximálně 4 osoby) cca 29 m² s balkónem, velká manželská postel, válenda, rozkládací pohovka (nebo křeslo), koupelna, WC, TV, trezor, fén, WIFI

  • Check-in od 14.00 hod. // Check-out do 10.00 hod.
  • Stravování

    All inclusive
  • Snídaně cca 7.30 – 10.00 formou bohatého bufetu
  • Odpolední občerstvení mezi cca 16 – 17 hodinou: káva, čaj, sladkosti a občerstvení z malého bufetu
  • Večeře cca 18.30 – 20.00: výběr s několika menu o 3 chodech (také vegetariánské), salátový bufet, speciální dětské menu / 1x týdně galavečeře, místní speciality
  • Neomezená konzumace nápojů cca od 8.00 do 23.00: široký výběr nealkoholických nápojů, pivo, stolní víno
  • Cca od 16.00 do 23.00: zahraniční alkoholické nápoje, oblíbené místní šnapsy, koktejly, longdrinks, prosecco - dle nápojového lístku na místě
  • Koktejl na přivítanou
  • Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 470 km
  • z Prahy 520 km
  • z Ostrava 540 km
  • Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    V CENĚ

    • Ubytování (délka dle výběru)
    • all inklusive light (viz. popis)
    • Využití hotelové pláže
    • Krytý bazén, sauna, parní lázeň, relaxační centrum
    • Wifi
    • Parkoviště
    • DPH
    • *je třeba dodržovat místní aktuální epidemiologická nařízení, v rámci nichž může dojít k určitým změnám, omezením

    CENA NEZAHRNUJE

    • Rekreační taxa cca 2,5€/osoba od 15 let/den (splatná na místě)
    • Pes (bez stravy) 15€/den
    • cca 20% slevu na Green Fee – golfové hřiště Millstätter See a Bad Kleinkirchheim, součinnost při vyřízení a rezervaci Tee Time
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna a připoj. na covid-19 (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK
    • Zdravotní doklady, testy aj. v případu aktuálního požadavku pro vstup do země a při návratu dle našeho MZV a úřadů navštěvované země. Tyto „budoucí“ možné náležitosti nejsou součásti ceny zájezdu/pobytu. Jejich zajištění a úhrada bude na účastníkovi.

    PŘÍPLATKY

    • 1-lůžkový pokoj/noc (příplatek: 500 Kč)

    SLEVY

    • Dítě do 4 let na přistýlce (3.,4. / se 2 dospělými) = zdarma
    • Děti a junioři na přistýlce (3.,4./se 2 dospělými) = v ceníku
    • Dítě, junior 1en s 1 dospělým = bez slevy
    • Sleva "stálý zákazník" pro plně platící osoby na pevném lůžku - viz. podmínky CK 1 (pro přihlášené min. 1 měsíc před odjezdem)
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit
    Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    Vysvětlivky

    • ROM: Osoba v 2L pokoji ROMANTIK (bez možnosti přistýlky) / os.
    • MIR: Osoba v 3L pokoji MIRNOCKUELLE (možnost 1 přistýlky, pro min. 3 a max. 4 osoby) / os.
    • D-11: Dítě do 11 let na přistýlce (3.,4./se 2 dospělými) / os.
    • D-15: Dítě do 15 let na přistýlce (3.,4./se 2 dospělýmii) / os.
    • J-17: Junior do 17 let na přistýlce (3.,4./se 2 dospělými) / os.

    Turistické informace

    Výhody nabídky