Slovinské Alpy - hotel **** Savica, superskipas a aquapark v ceně/ č. 5111 - CK Turista

Slovinské Alpy - hotel **** Savica, superskipas a aquapark v ceně/ č. 5111

č. 5111

Skvělé lyžování ve Slovinsku . V kouzelných Julských Alpách nejsou gigantická lyžařská střediska, ale ty největší místní (Krvavec, Kranjska Gora) patří mezi velmi dobré střední. Pro milovníky lyžování v Alpách s wellness , odpočinku a výborného ubytování za výhodnou cenu je zde vše…

4,5,6,7 - denní zájezd země: Slovinsko
vlastní polopenze 12.12.2019 cena od: 6 380
Skvělé lyžování ve Slovinsku. V kouzelných Julských Alpách nejsou gigantická lyžařská střediska, ale ty největší místní (Krvavec, Kranjska Gora) patří mezi velmi dobré střední. Pro milovníky lyžování v Alpách s wellness, odpočinku a výborného ubytování za výhodnou cenu je zde vše „tak akorát“. Vzhledem ke své relativní blízkosti (650 km z Ostravy, 470 km z Brna) a nabídce hotelů jsou Slovinské Alpy správným cílem také pro zájemce o kratší pobyty doplněné podvečerním odpočinkem v krytých bazénech a wellness centrech.

Tento lyžařský pobyt je zaměřen na návštěvu tří největších okolních středisek, na které platí místní superskipas Julské Alpy. S výhodným superskipasem Julské Alpy lyžujeme v proslulém středisku Kranjska Gora (6 lanovek, 10 vleků, 30 km sjezdovek, pravidelné závody Světového poháru). Dále ve vysokohorském skicentru Krvavec (přes 30 km sjezdovek ve výšce 1 450 m až téměř 2.000 m, kabinová lanovka, 6 sedačkových lanovek, několik vleků, množství sněhových děl) s nejlepšími sněhovými podmínkami ve Slovinsku. Tato střediska se nachází se v okruhu cca 40 km od známého letoviska a lázní Bled. Novinkou je lyžování v úžasném italském Tarvisiu. Najdete zde 11 lanovek a cca 30 km sjezdovek v nadmořské výšce 800 – 1.800 m. Doslova nezapomenutelná je návštěva pohádkového poutního místa s kostelíkem Monte Lussari ve výšce téměř 1.800m. Sjezdovka s vrcholu do údolí má převýšení 1.000 m, její absolvování je skutečným zážitkem. Superskipas má rozšířenou platnost také na středisko Dreiländereck v Rakousku, Sella Nevea v Itálii aj. Výhodou je, že tento superskipas umožňuje přizpůsobit program povětrnostním podmínkám. V případě mimořádně špatných sněhových podmínek je možno využít vysokohorský Krvavec (dlouhodobě jsou zde nejlepší podmínky a nejvíce sněhových děl), pokud je sněhu a mrazu až příliš (také toto se v Julkách poměrně často stává), pak je řešením přece jen níže položená Kranjska Gora.

Na Bledu, perle Julských Alp je připraveno ubytování pro tento lyžařský a wellness pobyt. Samotné letovisko Bled a okolní hotely s termálními centry přitahují přes rok turisty, golfisty i lyžaře. Léčivé vlastnosti termální vody z Bledu jsou známy od roku 1818. Příznivě působí na pohybové ústrojí, pomáhají od bolesti kloubů (lyžaři vše určitě náležitě ocení) a navíc mají léčivé účinky na pokožku. Pokud toto výborné ubytování s možností lázeňské relaxace spojíte s lyžováním v nádherných Julských Alpách, využijete svou lyžařskou dovolenou dvojnásobně.

Skimapa Krvavec
Skimapa - Kranjska Gora
Itálie: Skimapa středisko Tarvisio

Ubytování

  • POLOHA: Garni hotel **** Savica
    (patřící do skupiny hotelů SAVA) leží poblíž kouzelného jezera Bled, vedle (jen 60 m) hotelu**** superior RIKLI (dříve Golf), ve kterém najdete nádherné wellness centrum Ziva. K pohádkovému jezeru Bled je to jen 250 m. Okolní Julské Alpy poskytují výborné podmínky pro lyžování. Hotel nabízí velmi dobré ubytování a výborné podmínky pro rodiny s dětmi.
    Od hotelu RIKLI odjíždí bezplatný skibus na lyžařské středisko Krvavec, Kranijská Gora.
  • VYBAVENÍ: jídelna, ve které se podávají snídaně, menší aperitiv bar, hrací místnost a krásné prostory pro děti, vstupní hala, parkoviště. Hoteloví hosté mají zdarma vstup do wellness centra (bazénový komplex, voda cca 30° C) Ziva ve vedlejším hotelu**** RIKLI. Je zde termální bazén propojený s celoročním venkovním bazénem (s výhledem na jezero a hrad), tobogán, dětský bazén, vířivky, saunové centrum, jacuzzi na terase, relaxační prostory.
  • POKOJE: :
    >Dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky: sprcha a WC, kabelová TV, kab. přípojka na internet, tresor, minibar, balkón. Maximální obsazenost 3 osoby.
    >Větší pokoj - minimální obsazenost 4 osoby, maximální obsazenost 5 osob. Podobná vybavenost jako pokoj 2+1p. V případě obsazenosti větších pokojů může hotel poskytnou 2 pokoje (toto však není možné předem požadovat)

  • V případě nízké obsazenosti hotelu Savica jsou hosté ubytováni v hotelu****superior RIKLI (stejného hotelového řetězce SAVA).
  • Stravování

    Polopenze:
  • snídaně formou bufetu podávaná v jídelně hotelu Savica
  • večeře formou bohatého bufetu podávané ve velké restauraci hotelu**** Rikli (v tomto hotelu naleznou zájemci další restaurace a bar)
  • Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 470 km
  • z Prahy 570 km
  • z Ostravy 660 km
  • V CENĚ

    • Ubytování (vč. ložního prádla) - délka dle výběru
    • Polopenze - viz.popis
    • Super skipas Julské Alpy (Krvavec, Kranjska Gora aj.) : 6 nocí = 6denní, 5 nocí = 5denní, 4 noci = 4denní, 3 noci = 3denní
    • Vstup do bazénové části wellnes centra Ziva v hotelu**** Rikli (16.-26.3. uzavřeno)
    • Skibus na středisko Krvavec a Kranjská Gora od hotelu Rikli. V případě zájmu o využití skibusu je nutné se den předem nahlásit do systému (osobně v recepci hotelu Rikli). Skibusy vyjíždí z Bledu na Krvavec a Kranjskou Goru v 8.30 hod., zpět vyjíždí ze střediska v 16.00 hod. (tyto časy mohou být upraveny, je třeba se informovat při registraci na recepci hotelu Rikli)
    • Pojištění CK proti úpadku
    • Garanční fond
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    PŘÍPLATKY

    • 1-lůžková pokoj na vyžádání /noc (příplatek: 1800 Kč)

    SLEVY

    • Pro děti ubytované na pevném lůžku není poskytována žádnou slevu.
    • sleva "stálý zákazník" pro plně platící osoby na pevném lůžku pro přihlášené min. 1 měsíc před odjezdem (ze základní ceny) - viz. podmínky CK
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit

    Výhody nabídky