NOVINKA Julské Alpy - Kranjska Gora - Ramada Resort**** na sjezdovce, skipas a bazén v ceně / č.2040 - CK Turista

NOVINKA Julské Alpy - Kranjska Gora - Ramada Resort**** na sjezdovce, skipas a bazén v ceně / č.2040

č. 2040

SUPERNOVINKA – Skvělé lyžování v dějišti světových pohárů, ubytování v luxusním hotelu Ramada **** přímo vedle lanovky a sjezdovky . Zájezdy za lyžováním v Alpách ve Slovinsku jsou populární. Nyní jsme připravili novinku, lyžování v nejznámějším středisku Slovinska s ubytováním přímo…

5 - denní zájezd země: Slovinsko
autobusem polopenze 04.03.2020 cena od: 8 780
SUPERNOVINKA – Skvělé lyžování v dějišti světových pohárů, ubytování v luxusním hotelu Ramada **** přímo vedle lanovky a sjezdovky. Zájezdy za lyžováním v Alpách ve Slovinsku jsou populární. Nyní jsme připravili novinku, lyžování v nejznámějším středisku Slovinska s ubytováním přímo ve skiareálu. Navíc v dobrém termínu, týden před pořádáním Světového poháru v lyžování mužů. Sjezdovky by měly být v ideálním stavu. Lyžování ve slovinských Alpách má své velké kouzlo. Nejsou zde gigantická lyžařská střediska, ty místní největší, jako je známá Kranjska Gora, patří mezi dobré střední. Samotná Kranjska Gora je nádherné zimní i letní letovisko. Desítky let se zde pravidelně pořádá Světový pohár. Jednoduše řečeno, letovisko je krásné, ale menší než Kitzbühel, lyžařské středisko je skvělé, ale menší než Kitzbühel, lyžovačka je zde „fajna“ a za mnohem nižší cenu, než v Kitzbühelu.

Pro milovníky wellness, odpočinku, krásného lyžování a výborného ubytování za výhodnou cenu je zde vše „tak akorát“. Vzhledem ke své relativní blízkosti (jen 490 km z Brna) je Kranjska Gora správným cílem pro zájemce o kratší lyžařské zájezdy, doplněné podvečerním odpočinkem v krytých bazénech, wellness centrech a pro mimořádně zdatné lyžaře také večerním lyžováním, které je zde v ceně vícedenních skipasů.

Lyžařské středisko Kranjska Gora nabízí 6 lanovek, 11 vleků a cca 30 km sjezdovek na především severně orientovaných svazích (dobrá kvalita sněhu až do jara). Pohádkové letovisko je obklopeno impozantními vápencovými šíty Julských Alp (jsou stejně krásné jako vedlejší Dolomity) a díky zdravému alpskému vzduchu je zároveň klimatickými lázněmi. S ubytováním v luxusním wellness hotelu **** Ramada vedle lanovky se zde doslova nabízí nádherná lyžařská dovolená v Alpách.

Zájezd je připraven tak, aby vyhověl lyžařům rozličné výkonosti, kteří navíc mohou po lyžování dobře relaxovat v bazénech a relaxačních centrech několika místních hotelů (sdružených pod organizaci Hit Alpinea). Nadto umožňuje romantické večerní procházky v kouzelném alpském letovisku.

Skimapa - Kranjska Gora

Nástupní místa a časy odjezdů ZDE

Program

1. den: odjezd ve 7.00 z parkoviště vedle nádraží ČD Ostrava – Vítkovice, dále přes Olomouc a Brno do Rakouska, Slovinska (možnost zvolit dalších 9 nástupních míst). Přeprava převážně po dálnici s krátkými přestávkami přes Olomouc a Brno do Rakouska a Slovinska. V podvečer příjezd do hotelu. Volný program, možná prohlídka Kranjske Gory, bohatá večeře, návštěva wellness a bazény.
2. den: Ráno po snídani předání skipasů na skicentrum Kranjska Gora. Celodenní lyžování, v podvečer koupání, procházky, odpočinek, večeře.
3. den: Po snídani celodenní lyžování v Kranjske Goře, v podvečer koupání, procházky, odpočinek, večeře.
4. den: Ráno po snídani předání pokojů (uložení zavazadel v autobusu, nebo u recepce). Celodenní lyžování v Kranjske Goře. V pozdní odpoledne ukončení lyžování a odjezd přes Vídeň, Brno (zde po 22. hodině), Olomouc na ostravsko.
5. den: Ve velice časných ranních hodinách příjezd do Ostravy.

Ubytování

  • POLOHA: hotel**** Ramada Resort velmi oblíbený luxusní wellness hotel ležící jen cca 20 m od lanovky a 100 m od centra letoviska Kranjska Gora. Na podzim 2019 byl hotel již poněkolikáté vyhlášen v soutěži o nejlepší lyžařský hotel v Slovinsku.
  • VYBAVENÍ: je zde recepce, velmi dobrá restaurace, bar, kavárna s krbem, hala, sluneční terasa, půjčovna sportovních potřeb, lyžařská škola, WI-FI, lyžárna, hotelový trezor. Wellness centrum nabízí komplex krytých bazénů o celkové ploše 400 m², vířivky, vodotrysky, dětský bazén, skluzavku, relaxační koutek s lehátky. Za poplatek sauny (pro hosty hotelu na sauny sleva 30%) - 2x fin/strongská, 2x turecká sauna a krásná parní lázeň. Navíc pro hosty hotelu volný vstup do krytého bazénu v nedalekém lux hotelu Kompas (100 m od hotelu Ramada Resort) a do kasin Larix a Corona.
  • POKOJE
    > dvoulůžkové pokoje: některé s možností jedné přistýlky, sprcha a WC, fén, TV, WIFI, minibar.
    > jednolůžkový pokoj: menší pokoj podobě vybavený jako 2L, často bez balkonu, k dispozici jen jeden pokoj na zájezd (další případně na vyžádání)
  • Stravování

    Polopenze
  • snídaně formou bufetu
  • večeře formou bohatého bufetu (plus saláty a výborné zákusky)

  • Doprava

    Autobusem
  • Odjezd v 7.00 hod. od železničního nádraží Ostrava-Vítkovice.
  • Další nástupní místa, na nichž autobus zastavuje pouze v případě jejich uvedení v SoZ, jsou po trase: Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Výškov, Brno, Mikulov. Časy a přesná místa odjezdu jsou k dispozici na webu, odkaz na něj v popisu tohoto zájezdu.
  • Přeprava převážně po dálnici s krátkými přestávkami přes Olomouc a Brno do Rakouska a Slovinska. V průběhu cesty jsou plánovány pravidelné přestávky po 3 - 4 hodinách nepřetržité jízdy na čerpacích/rest stanicích, na cca 10-15 minut. Přesnější informace k nim jsou sděleny v průběhu cesty dle dopravní situace.
  • Možnost zakoupení místenky
  • V CENĚ

    • Doprava autobusem
    • 3 x ubytování (ložní prádlo v ceně)
    • 3 x polopenze
    • 3denní skipas Kranjska Gora
    • Wellness
    • Vstupy do bazénové části wellness centra
    • Pojištění CK proti úpadku
    • Garanční fond
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • pobytová taxa cca 9€/os., 5€/dítě (platba na místě)

    PŘÍPLATKY

    • místenka v autobuse (nepovinný příplatek) (příplatek: 150 Kč)
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna (nepov. příplatek) (příplatek: 245 Kč)

    SLEVY

    • sleva "stálý zákazník" pro osoby na pevném lůžku - viz. podmínky CK (pro přihlášené min. 40 dnů před odjezdem)

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky