Den lyžování v Alpách - Grosseck-Speireck, skipas v ceně / č.1906 - CK Turista

Den lyžování v Alpách - Grosseck-Speireck, skipas v ceně / č.1906

č. 1906

Den předjarního lyžování v pohádkovém skiregionu Lungau , krásném vysokohorském lyžařském středisku Grosseck – Speiereck . Ideální termín s delšími dny a již po období prázdnin, kdy jsou střediska někdy až přeplněná. Je to vlastně trochu vynucený lyžařský návrat do pravěku. Koncem…

3 - denní zájezd země: Rakousko
autobusem vlastní 19.03.2021 cena od: 2 080
Den předjarního lyžování v pohádkovém skiregionu Lungau, krásném vysokohorském lyžařském středisku Grosseck – Speiereck. Ideální termín s delšími dny a již po období prázdnin, kdy jsou střediska někdy až přeplněná. Je to vlastně trochu vynucený lyžařský návrat do pravěku. Koncem 90-tých let pořádala CK TURISTA množství jednodenních lyžařských zájezdů do Alp. Byly oblíbené z hlediska „ekonomického“ i časového (minimum dovolené, uvolnění ze školy atd.). Zájem o tento druh zájezdu postupně uvadal. Až nyní jej probudil nikoli princ, ale bohužel covid. Vyrazit na den lyžování do Alp samozřejmě není úplně nejpohodlnější (jak pro koho, silnice se přece jen vylepšují, dokonce i v ČR), stále však je to ekonomicky i časově dosti zajímavé. A především v době „covidové“ je to organizačně bezproblémové. Pokud některý stát omezí, či dokonce zakáže cestování, nebo bude vyhrožovat drahými testy, zájezd je možno bez problému zrušit. Zákazníci o nic nepříjdou, pokud bude cestování vrchností zakázáno (třeba i den před odjezdem), bude účastníkům vrácena plná cena zájezdu. Na to myslí speciální „jednodenní“ podmínky (viz VOP). A pokud se covid nezblázní, čeká Vás den superlyžování v blízkém, vysokohorském alpském středisku.

Tento předjarní lyžařský zájezd je směřován na jedno z nejlepších, poměrně blízkých vysokohorských lyžařských středisek Grosseck - Speiereck. Je to moderní lyžařské středisko nabízející spoustou zábavy a výhodnou cenou, jehož nadmořská výška 2.411m je zárukou perfektních sněhových podmínek. Nabízí 10 lanovek a vleků a přes 50 km skvělých sjezdovek (nejdelší má 9km a převýšení přes 1.350m). Lyžuje se zde od začátku prosince do prvé třetiny dubna. Přímo pod střediskem je krásné letovisko Mautendorf.

Skimapa GROSSECK-SPEIRECK

Nástupní místa a časy odjezdů ZDE

Program

1. den: Odjezd ve 22.00 z parkoviště vedle nádraží ČD Ostrava – Vítkovice, dále přes Olomouc a Brno do Rakouska (možnost zvolit dalších 9 nástupních míst). Přeprava s krátkými přestávkami přes Olomouc a Brno přímo do Rakouska.
2. den: Ráno příjezd pod vysokohorské lyžařské superstředisko Grosseck – Speiereck, celodenní lyžování. V podvečer kolem 17. hodiny odjezd přes Brno (zde kolem 23. hodiny) na Olomouc a ostravsko.
3. den: Velmi brzy ráno příjezd do Ostravy.

Ubytování

bez ubytování

Stravování

bez stravy

Doprava

Autobusem
  • Odjezd v 22.00 hod. od železničního nádraží Ostrava-Vítkovice.
  • Další nástupní místa, na nichž autobus zastavuje pouze v případě jejich uvedení v SoZ, jsou po trase: Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Výškov, Brno, Mikulov. Časy a přesná místa odjezdu jsou k dispozici na webu, odkaz na něj v popisu tohoto zájezdu.
  • Přeprava s krátkými přestávkami přes Olomouc a Brno přímo do Rakouska. V průběhu cesty jsou plánovány pravidelné přestávky po 3 - 4 hodinách nepřetržité jízdy na čerpacích/rest stanicích, na cca 10-15 minut. Přesnější informace k nim jsou sděleny v průběhu cesty dle dopravní situace.
  • Možnost zakoupení místenky
  • V CENĚ

    • Doprava autobusem
    • Jednodenní skipas
    • Vedoucí zájezdu
    • Pojištění CK proti úpadku
    • Garanční fond
    • DPH
    • *je třeba dodržovat místní aktuální epidemiologická nařízení, v rámci něhož může dojít k určitým omezením

    CENA NEZAHRNUJE

    • cena zájezdu se hradí jednou platbou

    PŘÍPLATKY

    • místenka v autobuse (nepovinný příplatek) (příplatek: 150 Kč)
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna (nepov. příplatek) (příplatek: 62 Kč)

    SLEVY

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky