Golf v Alpách zdarma- wellness hotel**** Sonnenalpe s bazénem a all inclusive /č.6471 - CK Turista

Golf v Alpách zdarma- wellness hotel**** Sonnenalpe s bazénem a all inclusive /č.6471

č. 6471

Úžasná golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu Sonnenalpe**** s bazénem, wellness centrem, all inclusive light v excelentním alpském letovisku Nassfeld . V ceně pobytu luxusní ubytování s all inclusive light, vstup do nádherného wellness centra , wifi, lanovky, bazény…

4 - denní zájezd země: Rakousko
vlastní all inclusive 09.09.2023 cena od: 6 980
Úžasná golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu Sonnenalpe**** s bazénem, wellness centrem, all inclusive light v excelentním alpském letovisku Nassfeld. V ceně pobytu luxusní ubytování s all inclusive light, vstup do nádherného wellness centra, wifi, lanovky, bazény a další služby. Pro hosty hotelu zdarma Green Fee na skvělé 18 jamkové mistrovské golfové hřiště Nassfeldgolf (nutno však přizpůsobit obsazenosti hřiště), které navrhoval a v roce 2009 osobně otevíral sám černý rytíř Gary Player. Dále v ceně turistická karta na 3 vysokohorské lanovky v okolí, vstupy na pláž čarovného jezera Pressegger See, horský vláček Piccolo Expres, místní autobusy (do vzdálenosti cca 30 km), místní muzeum. Ideální podmínky na turisticko – golfovou dovolenou, kde získáte Green Fee na vyhlášené mistrovské hřiště skutečně absolutně zdarma. V hotelu ubytovaní turisté, kteří golf nehrají (dělají chybu), platí stejnou cenu (vzhledem k turistickým a rekreačním možnostem stále zajímavou) jako golfisté s neomezeným golfem! Golfoví začátečníci (na mistrovské hřiště standardně požadován HCP 45) mohou hrát na krásné 6 jamkové golfové akademii (samozřejmě také zdarma).

Hotel leží přímo v rekreačním a lyžařském středisku Sonnenalpe Nassfeld, ve výšce 1500 m. Přímo od hotelu vede lanovka do výšky 2000 m, další lanovky (pro Vás všechny zdarma) jsou poblíž. V okolí vskutku neomezené množství turisticky dostupných štítů, horských sedel, turistických chat. Skvělé vyžití pro golfisty se zájmem o hory, wellness a rekreaci, ale také pro turisty i vyznavače horolezectví. V létě a na podzim navíc ráj houbařů. A ve vzdálenosti 16 km údolní golfové hřiště Nassfeld (paradoxně leží v úplné rovině) – pro hotelové hosty zcela zdarma. Pokud by Vám zůstal čas, můžete navštívit koupaliště, jezera, muzea (s turistickou kartou vstupy v ceně) a soutěsky. A k tomu pohádkové, romantické večery ve výšce 1500 m pod čarokrásnými štíty Karnišských Alp.

18+6 JAMKOVÉ HŘIŠTĚ NASSFELD GOLF (mapa hřiště zde)
Překrásné nové golfové hřiště v Karnišských Alpách, vedle známého střediska Nassfeld projektoval a v roce 2009 osobně otevíral sám černý rytíř Gary Player. Hra pod úchvatnými vápencovými štíty Alp je nezapomenutelná. Golfisty láká svými 18 mistrovskými jamkami (par 72), začátečníci přivítají 6 jamkovou akademii. Velkou výzvou je ostrovní jamka č.7. Komplex nabízí navíc veškeré potřebné zázemí a vynikající, rozsáhlé cvičné plochy (driving range, putting, chipping).
Pro hru požadován HCP 54 a členství v klubu ČGF, pro hotelové hosty bez členství a bez HCP možno využít pěkné 6 jamkové cvičné hřiště. Rezervace Tee Time, odpališt atd. také na recepci hotelu.


Délka:

muži

5.641 - 6.460 m (dle odpaliště)

ženy

5.074 - 5.382 m (dle odpaliště)



GOLFOVÝ PROGRAM:
Standardně lze dopoledne a brzké odpoledne věnovat horám, lanovkám, vycházkám (hostům s dobrou fyzičkou alpským túrám) a koupání. Po pozdnějším lehkém obědě pak vyrazit na golf. Okolní hory stoupají do výšky 2 ½ kilometru a turistům dají docela zabrat, ale nejvyšší „kopec“ na golfovém hřišti měří maximálně 2 ½ metru a to jistě v pohodě zvládnete. Večer po golfu Vás čeká návrat na své „orlí hnízdo“ do krásného wellness hotelu Sonnenalpe pod vrcholky Alp. K Také lze využít skutečně bezvadných tréninkových možností (rozsáhlý driving range, velký putting, chipping s několika cvičnými jamkami a kdo rád písek, nalezne své bunkry). Pro úplné začátečníky je zde navíc kvalitní 6 jamková akademie. Standardní cena „obyčejného“ Fee na mistrovské hřiště je cca 74€, pro Vás 0€.

KLIMA V KORUTANECH
Korutany mají velmi příhodné klimatické podmínky umožňující věnovat se golfu i turistice od jara do podzimu. Oblast je známa teplým a slunečným počasím, které ji vysloužilo název "rakouská Riviéra". Z hotelu je to jenom 130 km k Jaderskému moři! Avšak vzhledem k okolním velehorám je zde možno i v létě většinou hrát za slušných podmínek, aniž by golfista strádal horkem. Jen 30 km od hřiště najdete malý (obtížně dostupný), nejjižnější rakouský ledovec.

Ubytování

  • POLOHA: Hotel**** Sonnenalpe je nádherný romantický wellness hotel v alpském stylu, leží přímo ve vysokohorském letovisku Sonnenalpe Nassfeld, ve výšce 1500 m pod čarokrásnými štíty Jižních vápencových Alp. Hotel byl v roce 2020 rekonstruován.
  • VYBAVENÍ: Hotel se skládá z klasické alpské budovy napojené na část v moderním stylu. V hotelu najdete výbornou restauraci, bar, terasu, recepci a parkoviště. Součástí hotelu je úžasné wellness centrum (vodní a wellness svět Acquapura SPA s plochou 1.700 m2) s finskou saunou, bio saunou, parní lázní, panoramatickou saunou, vířivkou. V hotelu je krytý bazén spojený s venkovním bazénem, 15 m dlouhou skluzavka, fitness, dětský hrací svět, parkoviště.
  • POKOJE:
    * dvoulůžkový pokoj Comfort (bez možnosti přistýlky): cca 24m², manželská postel, satelitní TV, trezor, lednička, sprchový kout, fén, WC
    * Dvoulůžkový pokoj DeLuxe: cca 32m², manželská postel (možnost jedné dětské přistýlky do 14 let / 180 cm)), pohodlné posezení s rozkládací pohovkou nebo válendou, balkon, TV, trezor, lednička, koupelna, fén, WC
    * Rodinný pokoj Comfort: až 40 m², pro 2 dospělé a 1 – 2 děti (do 14 let), kombinovaný obývací pokoj a ložnice, samostatný výklenek pro spaní (délka dětské postele: 180 cm), lodžie, koupelna / WC, TV, trezor, lednička, fén
    * Rodinný pokoj Superior: až 50m², minimálně 3 platící osoby, mimořádně luxusní, velký pokoj pro 2 dospělé a 2-3 děti (nebo max. 4 dopělí) s 2 manželskými postelemi (nebo jednou manželskou postelí a samostatnou postelí), obývací pokoj s velkým gaučem, lodžie, koupelna/WC, TV, trezor, lednička, fén, kávovar včetně kávových kapslí a zásobníků čajových sáčku, kávový servis
  • check in 15.00-18.00 // check out do 11.00
  • Stravování

    All inklusive light:
  • snídaně formou bufetu (cca 7.30-10.00)
  • lehký oběd - jednoduché teplé nebo studené pokrmy (cca 12.00-14.00)
  • večeře formou tematického bufetu (plus dezert a salátový bufet) (cca 18.00-20.30)
  • během stravování nealko nápoje, pivo a víno
  • uvedené časy může hotel upravit

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 510 km
  • z Prahy 550 km
  • z Ostravy 580 km
  • Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    V CENĚ

    • Ubytování (délka dle výběru)
    • all inklusive light (viz. popis)
    • Vstup do wellness centra, bazénu a fittness
    • denně jedno Green Fee na mistrovské golfové hřiště Nassfeldgolf (neplatí na turnaje): počet nocí = počet dnů fee (1. fee od následujícího dne po příjezdu), na místě nutno rezervovat Tee Time – časy závisí na obsazenosti a stavu hřiště (od HCP 54)
    • Nassfeld Plus Card – (většina atrakcí v provozu 6.6. – 12.9.) – turistická karta: lanovky, vstup pláže na kouzelném jezeře Presseger See, vstup na místní přírodní koupaliště, místní autobusová doprava aj. zdarma, místní alpský turistický vláček Piccolo Expres, oblastní muzeum, místní „kolobusy“ (skvělé pro cyklisty), slevy na další turistické služby. Přesný obsah je v kompetenci vydavatele karet.
    • "Wellness sada“ - župan, pantofle a ručníky do sauny (k zapůjčení)
    • WIFI ve společných prostorech a v části pokojů
    • Parkování
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    PŘÍPLATKY

    • 1-lůžkový pokoj / noc (příplatek: 800 Kč)

    SLEVY

    • Dítě do 5 let na přistýlce (3./se 2 dospělými) = zdarma
    • Sleva "stálý zákazník" pro plně platící osoby na pevném lůžku při přihlášení min. 50 dnů před odjezdem (mimo akční pobyty) - viz. podmínky CK
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit
    Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    Vysvětlivky

    • COM/2: Osoba v 2L pokoji COMFORT (bez přistýlky) / os.
    • DEL/2+1: osoba v 2L pokoji DeLuxe (možnost 1 dětské přistýlky) / os.
    • RPCom/2+2: Osoba v rodinném pokoji COMFORT (min 2+1p. / max 2+3p.) / os.
    • RPSup/2+3: Osoba v rodinném pokoji SUPERIOR (min 2+2p. / max 2+3p.) / os.
    • D-14: 1 dítě do 14 let na přistýlce (3./se 2 dospělými) / os.
    • D3/: Osoba na přistýlce (3. osoba v pokoji) / os.

    Turistické informace

    Výhody nabídky