Golf v Tatrách - hotel Golf, 50% sleva na Fee / č.8812 - CK Turista

Golf v Tatrách - hotel Golf, 50% sleva na Fee / č.8812

č. 8812

Golf na Slovensku v kouzelných Tatrách s výborným, cenově výhodným ubytováním vedle golfového hřiště. Pro naše hosty ubytované v místních golfových hotelech ( golf a wellness hotel Stupka, hotel Golf ) 50% sleva na green fee. Skvělý golf a wellness na úžasném 27 jamkovém hřišti (posledních…

4,5 - denní zájezd země: Slovensko
bez dopravy bez stravy 01.01.0001 cena od: 0
Golf na Slovensku v kouzelných Tatrách s výborným, cenově výhodným ubytováním vedle golfového hřiště. Pro naše hosty ubytované v místních golfových hotelech (golf a wellness hotel Stupka, hotel Golf) 50% sleva na green fee. Skvělý golf a wellness na úžasném 27 jamkovém hřišti (posledních 9 jamek se dokončuje) Gray Bear ve známém lyžařském, turistickém a golfovém středisku Tále v Nízkých Tatrách. V roce 2002 zde bylo otevřeno první 18 jamkovém mistrovské golfové hřiště na Slovensku. Leží ve známém letovisku Tále na jižní straně Chopku. Nabízí skvělé podmínky pro milovníky rekreačního golfu v čarokrásné přírodě i pro golfisty nejvyšší výkonosti (čehož je důkazem pravidelné konání nejvyšší evropské dámské túry Ladies European Tour. Najdete zde rozlehlé, rovinaté jamky, kde se lze poměrně bezpečně „vyřádit“ s driverem, i úzké, kopcovité jamky, které každou nepřesnost potrestají hledáním míčku v tatranských lesích. A po golfu Vás čekají nepřeberné sportovní i rekreační aktivity. Turistika v Nízkých Tatrách (lanovka na Chopok je vzdálena jen 6 km), jeskyně (nádherná Bystrianská jeskyně 5 km), lesní železnice, hrady, horská sedla (známá Čertovica 20 km). Ale ani návštěva Vysokých Tater (70 km) není problémem. Okolí je známo také dobrými podmínkami pro cyklisty i houbaře.

Pokud hledáte možnost hry na dalším hřišti, nabízí se vám rovinaté 18 jamkové golfové hřiště Sliač (vedle letiště, jen 60 km údolní silnicí), nebo známé, překrásné vysokotatranské 27 jamkové hřiště Black Stork (cca 90 km). Hosté ubytování v hotelech Stupka a Golf navíc obdrží (za rezervační poplatek 2€) turistickou kartu Horehronie se slevami na lanovky, jeskyně, stravování atd. v širokém okolí.

  • GOLFOVÉ HŘIŠTĚ GRAY BEAR

  • Mapa hřiště Gray Bear

    Délka:

    muži

    černé

    6.269 m (CR 74,4 / SR 151)

    bílé

    5.541 m (CR 70,5 / SR 141)

    ženy

    červené

    4.806 m (CR 72,2 / DR 134)

    Nové 9 jamkoví hřiště specializované na trénink krátké hry



    Nádherné hřiště bylo otevřeno v roce 2002. Leží jižně od nejvyšších vrcholů Nízkých Tater (Chopok 2023 m, Ďumbier 2045m), v čarokrásném údolí letoviska Tále. Design 6 296 m dlouhého hřiště je přehledný a všechny jamky jsou korektní i přesto, že svou náročností vyžadují spíše hráčskou pokoru a přesnou hru železy. Je zde veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping). V golfovém wellness hotelu Stupka najdete golfový simulátor.

    Ceny Green Fee korespondují s kvalitou a věhlasem této nejstarší slovenské osmnáctky. Pohybují se mezi 85€ (všední dny) až 105€ (pátek – neděle, svátky). Junioři do 21 let hradí 40€ (55€).
    Avšak hosté hotelu Stupka a Golf získávají 50% slevu z Fee (také junioři), tudíž je pro ně hra na tomto mimořádném hřišti velmi výhodná. Navíc si mohou zajistit TeeTime přímo na recepci hotelu a zdarma využívat CADDY ROM na hřišti.

    Oficiálník ceník Fee golfového hřiště Gray Bear

    Ubytování

    Hotel Golf leží v pohádkovém prostředí Národního parku Nízké Tatry, nad golfovým hřištěm a letoviskem Tále na jižní straně Chopku (2024 m). Hotel Golf je prakticky dependancí wellness hotelu Stupka. Je to je samostatná budova, umístěná v tichém prostředí nad šestou jamkou skvělého golfového hřiště, cca 200 m od hotelu Stupka a pouhých 100 m od rázovité Slovenské Koliby.
    Příjemně zařízené pokoje poskytují dokonalý odpočinek. Ve vstupní hale WIFI. V přístavbě navazující na původní hotel Golf je několik pěkných, mírně jednodušších pokojů. Všichni ubytovaní hosté hotelu Golf mohou využít (za zvýhodněnou cenu) rekreační služby v hotelu Stupka - krytý bazén s protiproudem a slanou vodou, finskou sunu parní sauny a cardio fitness centrum. V hotelu Stupka můžete využít (za poplatek) biliard, tenisový kurt, golfový simulátor, půjčovnu horských kol.
    Všechny pokoje s koupelnou a WC jsou zařízeny moderním nábytkem, SAT TV, telefonem.
  • Dvoulůžkové pokoje standard (2 osoby + v některých možnost 1 přistýlky)
  • Dvoulůžkové pokoje v přístavbě (2 osoby)

  • Stravování

    bez stravy
    V hlavní sezóně (v případě naplněnosti hotelu) je v provozu restaurace přímo v hotelu Golf. Jinak mohou hosté ubytováni v hotelu Golf využít všechny gastronomické zařízení areálu: hotelovou restauraci v hotelu Stupka, krásnou Slovenskou restauraci na golfovém hřišti (zde také snídaně). K tomu nedalekou Slovenskou Kolibu (večeře a večerní posezení při vínu a grilu).
    V základní ceně pobytu není zahrnuto stravování. Hosté hotelu se mohou nezávisle stravovat ve všech gastronomických zařízeních střediska, veškerou konzumaci (zapsanou na pokoj) pak mohou uhradit při zakončení pobytu.
    V případě zájmu o pobyt se snídani v hotelové restauraci je možno snídaně zajistit za příplatek 170Kč/osoba/den. Snídaně je podávaná v hotelu Stupka, případně v restauraci hotelu Golf (v období hlavního provozu).

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 360 km
  • z Prahy 560 km
  • Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    V CENĚ

    • Ubytování (délka dle výběru / možná úprava termínu na poptávku)
    • CADDY ROM
    • Parkování před hotelem
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • 50% sleva na Green Fee hřiště Gray Bear (platba na místě)
    • Slevová turistická karta Horehronie: rezervační poplatek 2€ splatný na místě
    • V hotelu*** Stupka (platba na místě): krytý bazén s protiproudem a slanou vodou, finská sauna, cardio fitness
    • Lázeňská taxa splatná na místě: 0,50€/den/osoba (od 15 let)
    • cestovní pojištění (nepovinný příplatek) - viz. nabídka CK

    PŘÍPLATKY

    • Bufetová snídaně /den/os. (příplatek: 170 Kč)

    SLEVY

    • Dítě do 3 let se 2 dospělými= zdarma
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit
    Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    Vysvětlivky

    • DS: Osoba v 2-lůžkovém pokoji STANDARD (některé možnost 1 přistýlky) / os.
    • 2-P: Osoba v 2-lůžkovém pokoji v PŘÍSTAVBĚ (bez možnosti přistýlky) / os.
    • 1L: Osoba v 1-lůžkovém pokoji
    • 1L/p: Osoba v 1-lůžkovém pokoji (možno + 1 dítě do 11 let) / os.
    • D/3.: Osoba na přistýlce (3.osoba v pokoji) / os.

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky