Ledovec Mölltal a Lienzské Dolomity - Margaretenbad ****, skipas a wellness v ceně / č.5202 - CK Turista

Ledovec Mölltal a Lienzské Dolomity - Margaretenbad ****, skipas a wellness v ceně / č.5202

č. 5202

Předvánoční lyžařský zájezd do nejvýše položených středisek Korutanských Alp a Lienzských Dolomit . Skvělý ledovec Mölltal nedaleko Grossglockneru. 75 km sjezdovek na ledovci ve výšce 2.200 - 3.120 m nabízí úžasné lyžování v Alpách . Nová vysokohorská lanovka značně zlepšila podmínky…

5 - denní zájezd země: Rakousko
autobusem polopenze 04.12.2015 cena od: 9 080
Předvánoční lyžařský zájezd do nejvýše položených středisek Korutanských Alp a Lienzských Dolomit. Skvělý ledovec Mölltal nedaleko Grossglockneru. 75 km sjezdovek na ledovci ve výšce 2.200 - 3.120 m nabízí úžasné lyžování v Alpách. Nová vysokohorská lanovka značně zlepšila podmínky na předsezónní lyžování na ledovci. V rámci skipasu HIT navíc lyžování na moderním Zettersfeldu s nezapomenutelnými výhledy na Lienzské Dolomity. Zettersfeld nabízí cca 30 km sjezdovek ve výšce až 2 300 m, 4 lanovky, několik vleků a také pohádkové vánoční trhy v čarokrásném Lienzu. Supeskipas HIT platí také na další vysokohorská střediska (např. Matrei - Grossglockner 2 630 m aj.). Všude najdete moderní lanovky a krásné sjezdovky. Zájezd za jistým sněhem.

Akce HIT – junioři mají skipas za dětskou cenu!

Skimapa Mölltal
skimapa Lienzské Dolomity 
skimapa Grossglockner: Matrei - Kals

Program

1. den: Odjezd ve 7.45 od parkoviště naproti Domu kultury města Ostravy (28.října 2556) přes Olomouc a Brno do Rakousko (další nástupní místa v DI). Večer příjezd do hotelu k ubytování a večeři.
2. den: Ráno výjezd na fantastický ledovec Mölltal. Celodenní lyžování na ledovci.
3. den: Lyžování v Lienzských Dolomitech na Zettersfeldu. Odpolende po lyžování krátká návštěva čarokrásných vánočních trhů ve středověkém Lienzu. V případě velmi zhoršených sněhových podmínek lyžování na ledovci Mölltal, nebo středisku Matrei – Grossglockner.
4. den: Celodenní lyžování na ledovci. Odpoledne odjezd přes Vídeň, Brno (zde po 23 hodině), Olomouc na ostravsko.
5. den: Velmi brzy ráno příjezd do Ostravy (dle stavu silnic).

Ubytování

Hotel **** Margaretenbad: optimální lyžařské ubytování ve wellness hotelu v letovisku Leinach. Je to ideální místo pro lyžařské zájezdy do okolních alpských středisek. Ledovec Mölltal je vzdálen jen 24 km, Zettersfeld 20 km a impozantní středisko Matrei – Grossglockner cca 45 km. Krásný hotel nabízí restauraci, wellness centrum (relaxační místnost, finská sauna, římská parní lázeň, velká vířivka – vstup od 16 let). Pro neúnavné sportovce vedle hotelu osvětlená sáňkařská dráha.
  • Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje (některé s možností přistýlek) se sprchou/WC, sat TV, minilednicí, fénem a sejfem.

  • Stravování

    Polopenze: snídaně formou bohatého bufetu, večeře výběr ze dvou menu o 3 chodech (a salátový bufet)

    Doprava

    Autobusem
    Odjezd v 7.45 hod. od parkoviště naproti Domu kultury města Ostravy (28.října 2556). Další nástupní místa (na nichž autobus zastavuje pouze v případě jejich uvedení v cestovní smlouvě) jsou po trase Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jíčín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Výškov, Brno. Podrobnější informace k nástupním místům jsou uvedeny "Důležitých informacích".


    V CENĚ

    • Doprava autobusem
    • Každodenní doprava na středisko a zpět
    • 3 x ubytování (ložní prádlo v ceně)
    • 3 x polopenze (rakouská)
    • Wellness (od 16 let)
    • 3-denní skipas SKI HIT
    • Vedoucí zájezdu
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • cestovní pojištění (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK
    • Více než 2 děti se 2 dospělými = cena dětí na vyžádání
    • Dítě (děti) jen s 1 dospělým = cena na vyžádání

    SLEVY

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky