Lyžování v Alpách - Nassfeld a Lienzské Dolomity, sauna a aquapark v ceně / č.6032 - CK Turista

Lyžování v Alpách - Nassfeld a Lienzské Dolomity, sauna a aquapark v ceně / č.6032

č. 6032

Autobusový lyžařský zájezd do jižních Alp na věhlasné supestředisko Nassfeld a pohádkové Lienzské Dolomity . Lyžaři budou ubytováni v lux hotelu Erlenhof ****, navíc získají vstupy do nedalekého aquaparku zdarma . V okolí hotelu výborné podmínky pro běžkaře. Nassfeld je nejlepší korutanské…

7 - denní zájezd země: Rakousko
autobusem polopenze 22.02.2016 cena od: 9 140
Autobusový lyžařský zájezd do jižních Alp na věhlasné supestředisko Nassfeld a pohádkové Lienzské Dolomity. Lyžaři budou ubytováni v lux hotelu Erlenhof ****, navíc získají vstupy do nedalekého aquaparku zdarma. V okolí hotelu výborné podmínky pro běžkaře. Nassfeld je nejlepší korutanské lyžařské středisko a skvělá jsou také střediska Sillian a Zettersfeld v Lienzských Dolomitech. V Nassfeldu je více než přes 110 km excelentních sjezdovek, 13 lanovek, 17 vleků, všechno v nadmořské výšce 1.000 – 2.000 m. Moderní Sillian nabízí fantastický výhled na Dolomity, cca 30 km sjezdovek ve výšce až 2.400 m, 5 lanovek a 2 vleky. Další krásné, vysokohorské lyžařské středisko Zettersfeld leží nad městem Lienz, má 4 lanovky, několik vleků a téměř 30 km sjezdovek. Je zde skvělé lyžování a navíc čarokrásný výhled na Lienzské Dolomity. Místní supeskipas platí také na další vysokohorská střediska (např. Matrei-Grossglockner 2 630 m aj.), sníh zajištěn.

CK TURISTA pořádala na slavný Nassfeld již mnoho zájezdů. Vždy však s ubytováním u jezera Millstättersee, což bylo „poměrně“ daleko. Nyní jsou ůčastníci ubytování v krásném alpském letovisku Kötschach-Mauthen cca 23 km od Nassfeldu. Také návštěva Lienzských Dolomitů (byť jsou o něco vzdálenější) stojí za to. Přímo v Kötschachu je menší, „odpočinkové“ lyžařské středisko s jednou lanovkou, 3 vleky a 7 km sjezdovek (platí na něj TOP skipass). Pro účastníky (sjezdaře) nabízíme TOP skipass za zvýhodněnou cenu (platí na všechna střediska v okolí, Nassfeld, Lienzské Dolomity atd.).

Program

1. den: Odjezd v 8.00 z parkoviště naproti Domu kultury města Ostravy (28.října 2556/124) přes Olomouc a Brno do Rakouska. Večer příjezd do hotelu Erelnhof****, k večeři a ubytování.
2. den: Ráno odjezd na Nassfeld na celodenní lyžování. Odpoledne návrat do Kötschachu, možnost koupání v Aquareně.
3. den: Celodenní výlet na lyžování v Lienzských Dolomitech, středisku Sillian.
4. den: Celodenní lyžování v Nassfeldu, odpoledne možnost koupání v aquaparku Kotschach.
5. den: Celodenní lyžování v Lienzských Dolomitech, středisku Lienz – Zettersfeld. Po příjezdu možnost koupání. „Znavení“ lyžaři mohou zůstat v Kötschachu na místním středisku (vedle Aquareny).
6. den: Celodenní lyžování v nádherném Nassfeldu. Odpoledne odjezd přes Vídeň, Brno (zde kolem 23. hodiny), Olomouc na ostravsko.
7. den: Velmi brzy ráno příjezd do Ostravy (dle stavu silnic).

Ubytování

Hotel Erlenhof****: velmi hezký hotel leží v letovisku Kötschach – Mauthen, v Jižních vápencových Alpách. V Erlenhofu **** ochutnáte speciality majitele, pana Guggenbergera. Hotel se taktéž specializuje na nabídku kvalitních vín a speciálních piv z místního pivovaru.
Erlenhof se skládá z hlavní budovy (hotel **** , zde je restaurace, sauna, bar atd.) a vedlejší dependance (pěkný, dobře vybavený Stamhaus ***, 25 m od hlavní budovy). Snídaně a večeře se podávají vždy v hlavní budově.
V Erlenhofu je vyhlášená restaurace, finská sauna, fittness, stolní tenis. Hosté mají v ceně zdarma vstup do Aquareny (vzdálené cca 1 km cestou přes městečko).
Před hotelem zastavuje skibus na Nassfeld (pokud by někdo nechtěl jet na Dolomity, může zvolit individuální výjezd na Nassfeld, s TOP skipasem zdarma).
Všechny moderní pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou nebo vanou/WC, kabelovou TV, fénem, tresorem. Pokoje mají připojení na internet, větší část pokojů je s balkonem.
  • Dvoulůžkový pokoj standard - v hlavní i vedlejší budově: 2 lůžka, některé s jednou přistýlkou / v hlavní budově i vedlejší budově
  • Vícelůžkové pokoje - jen v hlavní budově, 35 - 50m²: pokoj má až 4 lůžka plus možnost přistýlky, těchto pokojů je omezené množství, pokoj musí být plně obsazen.

  • Stravování

    výborná polopenze:
  • snídaně formou bohatého italsko – rakouského bufetu
  • večeře výběr z menu
  • Doprava

    Autobusem
    Odjezd v 8.00 hod. od parkoviště naproti Domu kultury města Ostravy (28.října 2556). Další nástupní místa (na nichž autobus zastavuje pouze v případě jejich uvedení v cestovní smlouvě) jsou po trase Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jíčín, Hranice, Olomouc, Prostějov, Výškov, Brno. Podrobnější informace k nástupním místům jsou uvedeny "Důležitých informacích".

    V CENĚ

    • Doprava autobusem
    • Každodenní dopravy na sjezdovky a zpět dle programu
    • 5 x ubytování (ložní prádlo v ceně)
    • 5 x polopenze
    • Vstup do aquareny
    • Vedoucí zájezdu
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • skipas (možno zakoupit v CK za zvýhodněnou cenu)
    • cestovní pojištění (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK

    PŘÍPLATKY

    • TOP skipas 5denní /dospělý (příplatek: 5140 Kč)
    • TOP skipas 5denní /dítě 2001-2009 (příplatek: 2540 Kč)
    • TOP skipas 5denní /junior 1997-2000 (příplatek: 4240 Kč)
    • TOP skipas 5denní /senior 1950 (příplatek: 4240 Kč)
    • 1-lůžkový pokoj / pobyt (příplatek: 2000 Kč)

    SLEVY

    • Sleva: dospělý na přistýlce (3.osoba v pokoji) (sleva: -300 Kč)

    Výhody nabídky