Golf v Kitzbühelu - hotel**** Adler s all inclusive, wellness v ceně, hotel jen pro dospělé / č.3454 - CK Turista

Golf v Kitzbühelu - hotel**** Adler s all inclusive, wellness v ceně, hotel jen pro dospělé / č.3454

č. 3454

Golf a wellness v exkluzívním lyžařském a golfovém letovisku Kitzbühel s ubytováním v golf hotelu Adler s all inklusive light ležícím v sousedním Kirchbergu. Golf v okolí Kitzbühelu je skutečně výjimečný. Zdejší golfové resorty obklopené čarokrásnými alpskými štíty jsou místem setkání…

4 - denní zájezd země: Rakousko
bez dopravy all inclusive 01.01.0001 cena od: 0
Golf a wellness v exkluzívním lyžařském a golfovém letovisku Kitzbühel s ubytováním v golf hotelu Adler s all inklusive light ležícím v sousedním Kirchbergu. Golf v okolí Kitzbühelu je skutečně výjimečný. Zdejší golfové resorty obklopené čarokrásnými alpskými štíty jsou místem setkání slavných sportovců i zájemců o nevšední golfové zážitky. Z proslulého lyžařského střediska se přes léto a podzim stává Kitzbühel věhlasným golfovým rájem. V okruhu 50 km kolem Kitzbühelu najdete 20 golfových hřišť. V pohodlné dojezdové vzdálenost 30 minut autem najdete 9 hřišť. A pokud „obětujete“ cestování za golfem pouze 15 minut, stejně si můžete vybrat s 6 golfových hřišť. Samozřejmě se zde nejedná o počty resortů, ale především o jejich kvalitu, prestiž a nezapomenutelné, okouzlující prostředí.

Většina golfových pobytů CK TURISTA spojuje výtečné ubytování s cenově mimořádně výhodnou hrou na okolních hřištích. Někde dokonce máme pro naše zákazníky golf zadarmo. V Kitzbühelu „bohužel“ ultralevný golf nenabídneme. Zdejší luxusní golfové resorty přece jen mají své požadavky. Avšak díky tomu, že hotel Adler patří do skupiny „Golfhotelů“, nabízí se jeho hostům sleva ve výši 20 – 30% na okolních hřištích. Navíc je majitel hotelu zanícený golfista a se svými zaměstnanci je schopen poradit vhodné hřiště dle dispozic golfistů, vyřídit TeeTime a nabídnout zvýhodněné časy, akce apod.

Samozřejmě i nadšený golfista uvítá v okolí Kitzbühelu nejen přehršel golfových hřišť, ale také kouzelné hory, jezera, soutěsky. Fascinující je podívaná na rozeklané vápencové štíty Wilder Kaiser, které si nezadají s Dolomity i pohled na snad nejznámější místní horskou pyramidu Kitzbüheler Horn. Rekreační jezero Schwarzsee s nedalekým golfovým hřištěm má také své obdivovatele. A to vše, včetně množství skvělých golfových hřišť se rozprostírá v blízkém okolí luxusního golfového hotelu Adler. Zde vás čeká nádherná golfová dovolená.

Akce babí léto: pokud v tomto nádherném prostředí strávíte nezapomenutelný týden na konci září, nebo začátkem října, získáte zvýhodněnou cenu v rámci akce 7 = 6.

All inclusive light
* 07.30 – 10.30 bohatá a zdravá snídaně formou bufetu s čerstvým ovocem, zeleninou, čerstvým pečivem, vaflemi, pravými tyrolskými klobásami, vitamínovým barem, espressem, čajem. Dále vaječné pokrmy, prosecco, koktejly, čerstvé lisované šťávy atd.
* 14.30 – 16.30 malá odpolední tyrolská svačina, polévka a pečivo formou bufetu
* 18.30 – 21.00 večeře: nejprve bufet se 3 různými pokrmy, čerstvé ovoce, různé saláty, 2 polévky. Následně výběr ze 4 hlavních jídel, sýrový talíř, sladký dezert (formou bufetu)
* 1x týdně tematická bufetová večeře
* volný vstup do wellness centra, fitness a na krytý bazén
* bazén: 7.00 – 21.00, ručníky na recepci
* sauny: 13.00 – 20.00
* fitness: 7.00 – 21.00
* župan do wellness
* 20 - 30% sleva na Green Fee
* WIFI na pokojích a v objektu
* 1x za pobyt zapůjčení kola
* parkoviště
* turistické taxy

Nejbližší hřiště vzdálené jen 3 km od golfhotelu Adler. Leží v kouzelné krajině mezi divokými štíty Kaisergebirge a Kitzbühelskými Alpami. Je jen mírně kopcovité, ale s množstvím vodních překážek. Je zde samozřejmě také veškeré potřebné zázemí, driving range, putting, chipping.
Délka :
* muži žluté 5 907 m (CR 71.2, SR 135)
* ženy červené 5 047 m (CR 72.2, SR 127)
požadován HCP 45

Golfové hřiště Kitzbühel - Rasmushof
Malé, ale pro návštěvníky Kitzbühelu doslova „kultovní“ golfové hřiště. Leží přímo v oblasti cíle nejslavnější sjezdovky světa Hahnenkamm – Streif. Tam, kde se v lednu řítí novodobí gladiátoři rychlostí 140 km za hodinu můžete v létě posílat „podobnou“ rychlostí své míčky na malé, ale zajímavé greeny. Za údolím se skví během lyžařských závodů asi nejčastěji zabíraný „televizní“ štít Kitzbühler Horn. Nad hřištěm se zvedá poslední supernáročná část sjezdovky, obávaný Hausberg. A vedle hřiště je penzion Rasmushof, kde je možno v příjemné atmosféře hru zakončit. I když se jedná jen o „malé“, 9 jamkové hřiště, neměl by jej vynechat žádný golfista, který v této oblasti tráví dovolenou.

Další golfová hřiště v okolí
Standardně uvádíme zkrácené popisy golfových hřišť dostupných s námi nabízených hotelů. Vzhledem k velkému množství hřišť v blízkém okolí golfhotelu Adler zde takto nečiníme. Seznam i s krátkými popisy by byl neúměrně dlouhý. Raději tady uvádíme odkaz na popis (a zajímavé recenze) nejbližších hřišť populárního golfového portálu 1golf.eu.

Snad můžeme doporučit alpskou, kopcovitou „lahůdku“ Golf Club Eichenheim („horolezci“ a milovníci horských panoramat si zde přijdou na své), a 27 jamek nabízející, známý Golf Club Wilder Kaiser – Elmau. Ale také další golfová hřiště jsou úžasná a jejich umístění v alpském prostředí nezapomenutelné. S výběrem a zajištěním TeeTime (především v sezóně nutné) pomohou pracovníci hotelu.

Ubytování

  • POLOHA: pěkný wellness a golf hotel**** Adler patřící do kategorie „adults only“ (bez dětí), leží v romantickém alpském letovisku Kirchberg, na úpatí hory Hahnenkamm, jen 5 km od slavného Kitzbühelu. Do centra letoviska je to 500 m, k populárnímu rekreačnímu jezírku jen 300 m. Na nejbližší, dá se říci „domácí“ mistrovské golfové hřiště Kitzbühel – Schwarzsee pak pouhé 3 km. Pozoruhodné golfové hřiště Rasmushof ležící na dojezdu proslavené sjezdovky Streif je vzdáleno 6 km a na golfové hřiště Kitzbühel dorazíte po 8 km jízdy. V okruhu 15 km najdete další 4 úžasná golfová hřiště.
  • VYBAVENÍ: oblíbený hotel má restauraci, bar, recepci, sluneční terasu, zahradu, parkoviště. Je zde krytý bazén (cca 10 x 5 m) a moderní wellness centrum. Zde patří finská sauna, tepidarium, parní lázně, vodní lůžka a menší fitness. Za příplatek je zde pak solárium a masáže. Dále přes léto stolní tenis, půjčovna kol (1x standardní městské kolo zdarma), půjčovna turistického vybavení, malý golfový obchod, WIFI v celém objektu. Pro hosty cca 20 – 30% sleva na Green Fee.
  • POKOJE:
    * Dvoulůžkový pokoj Standard: cca. 20m², max. obsazenost 3 dospělí. Manželská postel a rozkládací pohovka, koupelna se sprchou a WC, fén, TV, WIFI, tresor, balkón, župan do wellness
    * Dvoulůžkový pokoj Komfort: cca. 30m², max. obsazenost 3 dospělí. Manželská postel a rozkládací pohovka, předsíň, koupelna s vanou a WC, fén, TV, WIFI, tresor, župan do wellness, většina s balkónem
    * Dvoulůžkový pokoj Superior: velmi elegantní, cca. 35m², max. obsazenost až 4 dospělí. Secesní nábytek, obývací a spací část, 1x dvoulůžko a 1 rozkládací pohovka pro 2 osoby. Koupelna s vanou, fén, samostatné WC, TV, WIFI, župan do wellness, balkón
    * Jednolůžkový pokoj: cca. 20m², max. obsazenost 1 dospělý. Lůžko, stůl, koupelna s vanou a WC, fén, TV, WIFI, tresor, župan do wellness, bez balkónu
  • check in 15.00-19.00 // check out do 11.00
  • Stravování

    All inklusive light:
  • 07.30 – 10.30 bohatá a zdravá snídaně formou bufetu s čerstvým ovocem, zeleninou, čerstvým pečivem, vaflemi, pravými tyrolskými klobásami, vitamínovým barem, espressem, čajem. Dále vaječné pokrmy, prosecco, koktejly, čerstvé lisované šťávy atd.
  • 14.30 – 16.30 malá odpolední tyrolská svačina, polévka a pečivo formou bufetu
  • 18.30 – 21.00 večeře: nejprve bufet se 3 různými pokrmy, čerstvé ovoce, různé saláty, výběr 2 polévky. Následně výběr ze 4 hlavních jídel, sýrový talíř, sladký dezert (formou bufetu) / 1x týdně tematická bufetová večeře.
  • Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 490 km
  • z Prahy 460 km
  • z Ostravy 660 km
  • V CENĚ

    • Ubytování (vč. ložního prádla) - délka dle výběru
    • All inclsive light - viz. popis
    • vstu do wellness centra, fitness a na krytý bazén (dle provozní doby hotelu)
    • WIFI na pokojích a v objektu
    • 1x za pobyt zapůjčení kola (dle domluvy na místě)
    • parkoviště
    • turistické taxy
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • pes 14€/noc (bez stravy)
    • cca 20 - 30% sleva na Green Fee
    • komplexní cestovní pojištění vč. storna (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK

    SLEVY

    • sleva pro osobu od 16 let na přistýlce (3.,4. osoba v pokoji) = sleva 25%
    • hotel neposkytuje ubytování pro děti do 15 let
    • sleva "stálý zákazník" pro plně platící osoby na pevném lůžku - viz. podmínky CK (pro přihlášené min. 1 měsíc před odjezdem)

    Turistické informace

    Výhody nabídky