Golf a wellness s dětskou golfovou akademií - Terme 3000 - Livada Prestige ***** / č.3252 - CK Turista

Golf a wellness s dětskou golfovou akademií - Terme 3000 - Livada Prestige ***** / č.3252

č. 3252

Rodinná dovolená v nádherném golfovém a termálním resortu, zaměřená na sportovní a wellness zážitky pro celou rodinu včetně profesionálně vedeného intenzivního golfového soustředění pro mladé golfisty . Nejjednodušší je organizace golfové dovolené pro rodinu, ve které jsou všichni…

4 - denní zájezd země: Slovinsko
bez dopravy polopenze 21.08.2022 cena od: 8 880
Rodinná dovolená v nádherném golfovém a termálním resortu, zaměřená na sportovní a wellness zážitky pro celou rodinu včetně profesionálně vedeného intenzivního golfového soustředění pro mladé golfisty.

Nejjednodušší je organizace golfové dovolené pro rodinu, ve které jsou všichni členové „nadšení“ golfisté. Co však nabídnout, pokud golfu více, či méně fandí jen část rodiny? Je nutné najít místo, které nadchne jak golfisty, tak zájemce o jiné dovolenkové radosti. Takovou dovolenou si užijí všichni rodinní příslušníci a přivezou si s ní krásné, společné zážitky. Navíc mladí účastníci golfového soustředění získají nové golfové dovednosti a zároveň si užijí zábavu v úžasném aquaparku.

Místem, které plně vyhovuje výše uvedeným požadavkům jsou populární slovinské termální lázně Moravské Toplice, jež se staly nejen mezi golfisty pojmem. Skvělé mistrovské golfové hřiště Livada, krásný termální aquapark Terme 3000 se skutečně léčivou vodou, skvělé podmínky pro tenis a cyklistiku, luxusní ubytování, neomezený golf. Díky výborné poloze v jižní části Panonské nížiny jsou zde výtečné golfové podmínky od začátku jara do pozdního podzimu. Vzhledem k „blízkosti“ resortu (z Ostravy cca 510 km, z Prahy 540 km) jsou zde populární také kratší rodinné pobyty, navíc za výhodné ceny. Je možno v klidu přijet již kolem 14 hodiny a vrhnout se do víru golfu, nebo termálních vířivek, bazénů, či obřích tobogánů. Stejně tak se nabízí možnost v den odjezdu hrát na místním hřišti Livada, případně ještě využít termálů. Již odpoledne po příjezdu začíná mládežnické golfové soustředění, které je součástí této sportovní dovolené.

Samotné termální lázeňské a golfové letovisko Moravske Toplice je fascinující. Rekonstruovaný areál Terme 3000 nabízí 18 bazénů, peřeje, skokanský areál, obrovské tobogány (170 m, 140 m a světová atrakce „loping“) vedoucí s 22 m vysoké věže, termální bazény s léčivou vodou, protiproudem, perličkové masážní bazény a další atraktivity. V roce 2017 byl termální areál rekonstruován, dnes je ještě úžasnější. Samozřejmostí jsou kryté bazény, sauny, tenisové kurty, dětská hřiště aj. Sousední louky a park jsou rájem golfistů. Nachází se zde moderní 18 jamkové golfové hřiště otevřené roku 2005. V rámci mimořádně zvýhodněných golfových balíčků zde golfista hradí jen nepříliš vyšší cenu než golfu neholdující rekreant, ale v této ceně je unlimited Green Fee na mistrovské 18 jamkové hřiště. Zároveň jsou zde dobré možnosti na golfový trénink, který je součásti tohoto specializovaného pobytu.

V letovisku je supermarket, několik restaurací a pizzerií, lékárna, rychlé občerstvení (u bazénů), kavárny, galerie, půjčovny sportovních potřeb aj.

Hostům, kteří nežijí jen golfem se zde nabízí mimořádně bohatý program. Mírně zvlněné okolí láká turisty, cykloturisty i milovníky památek. Nedaleká maďarská pusta bude jistě cílem cykloturistů, rakouské lázně Bad Gleichenberg se zajímavým dinoparkem navštíví rodiče s dětmi. K návštěvě vybízejí také další největší slovinský hrad (Grad), menší zoologická zahrada v nedalekých lázních Radenci, pozoruhodná rozhledna v Lendavě, zajímavé mlýny, kostelíky a samozřejmě výborné víno a skvělá kuchyně. Výlety si zde najde každý, mnoho návštěvníků však během pobytu jen odpočívá a sportuje v termálním komplexu s bazény, skluzavkami a léčivou vodou. V resortu se nachází také tenisové kurty, fotbalové hřiště, cyklostezky. Rekreanti si zde mohou zapůjčit kola i další sportovní vybavení. Ideální místo pro všechny, kteří mají rádi aktivní dovolenou.

18 jamkové hřiště Golf Livada
Nádherné mistrovké 18 jamkové golfové hřiště (par 72) s množstvím vodních překážek a parkovou úpravou. Jamka č. 9 o délce takřka 600 m je nejdelším 5 parem Slovinska Nabízí veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping). Vizitkou hřiště je také skutečnost, že se zde mnohokrát konalo mezinárodní mistrovství Slovinska.
Hřiště i cvičné plochy budou využity k tréninku a zlepšení golfových dovedností v rámci tohoto golfového rekreačního pobytu spojeného s kurzem golfu.

Délka:

muži

bílá: 6.236 m (CR 72.2, SR 121)

žlutá: 5.934 m (CR 70.7, SR 118)

ženy

černá 5.604 m (CR 74.5, SR 124)

červená: 5.297 m (CR 72.6, SR 120)

Score card Livada

Birdie card Livada

Ceník FEE mimo golfový balíček



Speciální golfová akce Birdie (golf extra výhodně):
Mimořádná nabídka nadmíru luxusního ubytování s vynikající polopenzí, koupáním v množství bazénů a neomezený vstup do nově zmodernizovaných termálních lázní a termálního aquaparku TERME 3000.
Pro hosty CK TURISTA neomezený unlimited golf na místním mistrovském hřišti za cca třetinovou cenu standardního Fee. Nutná je vždy rezervace TeeTime.

V CENĚ POBYTU S MLÁDEŽNICKÝM GOLFOVÝM SOUSTŘEDĚNÍM
  • Trenér golfu pro děti - účastníky soustředění (viz. program "modrým písmem" (současně průvodce skupiny) na místě pobytu:
    >> Seznámení s golfovým a sportovním areálem
    >> 2x hra na mistrovském hřišti s trenérem (v ranních nebo dopoledních hodinách, skupiny cca 3 hráčů). Vždy 9 jamek s trenérem, dalších 9 jamek absolvuje golfista individuálně. Course management, strategie hry. Poslední hra je miniturnaj na konci pobytu (děti do 9 let na 9 jamek).
    >>5 lekcí s trenérem dle programu (lekce je 50 min.)

  • Ubytování v luxusním pokoji

  • Snídaně formou mimořádně bohatého bufetu

  • Večeře bufetová (to nejlepší z regionální i mezinárodní kuchyně), v některé dny servírovaná, navíc salátový, sýrový a zákuskový bufet

  • Neomezené (unlimited) Green fee na mistrovské hřiště Livada - počet Fee odpovídá počtu nocí (nutná rezervace Tee Time)
  • Neomezené využívání hotelových bazénů (také v den odjezdu do 11.hodiny)

  • Neomezené využívání obřího termálního aquaparku Terme 3000 včetně skluzavek a vířivek

  • Volný vstup do excelentního hotelového saunového světa (pro děti vstup do některých saun omezen)

  • Volný vstup do fitness centra

  • Hotelové župany a osušky do wellness (k zapůjčení)

  • WIFI

  • Klimatizace


  • PROGRAM GOLFOVÉHO MLÁDEŽNICKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ
  • Soustředění je zaměřeno především na děti ve stáří 7 – 15 let, které již mají golfové základy, HCP 54 a lepší a „touží“ si zahrát golf, zlepšit své golfové dovednosti, koupat se, využít tobogány a další atrakce v letovisku. Toto vše zde získají v rámci krásné společné dovolené s rodiči, kamarády a trenéry. Golf, wellness, turistiku a rekreaci si se svými dětmi plně užijí jejich rodiče (případně prarodiče).

  • 1. den:
    * v 13.30 příjezd s rodiči do hotelu Livada ***** v Moravských Teplicích. Zde Vás bude očekávat trenér a zároveň průvodce zájezdu. Ubytování a vyřízení formalit.
    * již od 14.00 je možno využívat hotelové termální bazény a také gigantický Aguapark Terme 3000
    *16.00: setkání na drivingu, seznámení s areálem, 1x lekce (lekce 50 minut) dlouhá hra
    * večeře v hotelové restauraci, podvečerní koupání a zábava
    2. den:
    * před snídani pro sportovce rozcvička (běh), po snídani mezi cca 8.30 - 9.00 začátek hry na místním mistrovském hřišti (100 m od hotelu). Trenér doprovází 1. flajt na jamce 1 – 9, následně 2. flajt na jamce 10. – 18.
    * po poledni oběd v letovisku (individuálně, není v ceně pobytu), rekreace, koupání aj.
    * 16.00 – 18.00: driving - 1x lekce hra z bunkru, 1x lekce dlouhá hra
    * večeře v hotelové restauraci, individuální program
    3. den:
    * rozcvička, po snídani mezi cca 8.30 - 9.00 začátek hry na místním mistrovském hřišti (stejně jako 2. den)
    * po poledni oběd v letovisku (individuálně, není v ceně pobytu), rekreace, koupání aj.
    * 16.00 – 18.00: driving - 1x lekce hra z rafu a překážek, 1x lekce dlouhá hra
    * večeře v hotelové restauraci, individuální program
    4. den:
    * po snídani uvolnění pokojů. Uložení zavazadel v hotelové recepci.
    cca v 9.30 začátek hry na místním golfovém hřišti – závěrečný miniturnaj za doprovodu a organizace trenéra
    * Po ukončení hry vyhlášení turnaje (možnost využít sprchy a šatny v golfové recepci). Rozloučení s účastníky, individuální odjezd (cestou doporučujeme kratší návštěvu turistických atraktivit – dinopark, hrad apod.)
  • Pozn. Program tréninků je nutno přizpůsobit počasí a situaci na hřišti (případně omezením vyplývajícím s Covid). Samozřejmě je možno po dohodě s trenérem „ubrat“ golfu (například absolvovat jen 9 jamek, případně v některý den hru úplně vynechat) a takto „ušetřený“ čas věnovat výletu s rodiči, koupání, jinému sportu, nebo jen odpočinku v krásných bazénech.


  • DOPORUČENÝ PROGRAM BIRDIE GOLFOVÉHO POBYTU PRO DOPROD HRAJÍCÍ GOLF (NEOMEZENÝ GOLF V CENĚ)
  • Pro golfové nadšence, kteří si v rámci společné dovoleném s dětmi (účastníky soustředění) chtějí několikrát zahrát na místním mistrovském hřišti a zároveň si užívat bohatých rekreačních a sportovních možností letoviska.

  • 1. den: v 13.30 individuální příjezd do hotelu Livada ***** v Moravských Teplicích, kde Vás bude průvodce (trenér dětí). Ubytování a vyřízení formalit. Od 14.00 je možno využívat hotelové termální bazény a také gigantický Aguapark Terme 3000. Odpoledne seznámení s areálem (možnost individuálního tréninku). Večeře v hotelové restauraci, podvečerní koupání a zábava
    2. den – 3.den: po snídani (dle zajištěného TeeTime) hra na mistrovském hřišti. Dále rekreace, koupání, wellness, cykloturistika aj.
    večeře v hotelové restauraci
    4. den: po snídani uvolnění pokojů. Uložení zavazadel v hotelové recepci. Doprovod dětí na turnaji, nebo kolem 9 – 10 hodiny začátek hry na místním golfovém (případně jen rekreace v bazénech). Po ukončení hry (možnost využít sprchy a šatny v golfové recepci) rozloučení s účastníky, individuální odjezd.
  • Pozn. Program je nutno přizpůsobit počasí a situaci na hřišti (případně omezením vyplývajícím s Covid). Samozřejmě si účastníci mohou připravit své individuální rodinné varianty programu.


  • DOPORUČENÝ PROGRAM POBYTU PRO DOPROVOD NEHRAJÍCÍ GOLF
    Ne jen golfem je živ člověk (i když někteří golfisté s tímto nesouhlasí). Do úžasného rekreačního termálního wellness resortu ve skutečnosti přijíždí strávit svou dovolenou 96% „negolfistů“. Přidejte se k nim, užijte si nerušenou dovolenou v době, kdy se bude váš malý golfový nadšenec s trenérem věnovat svému koníčku. A v čase mimo trénink se můžete doslova vrhnout do bazénů a dalších atrakcí, nebo vyrazit na výlety do okolí.
    1. den: v 13.30 individuální příjezd do hotelu Livada ***** v Moravských Teplicích, kde Vás bude očekávat průvodce (trenér dětí). Ubytování a vyřízení formalit. Potom následuje individuální rekreační a rodinný program. Od 14.00 je možno využívat hotelové termální bazény a také gigantický Aguapark Terme 3000
    večeře v hotelové restauraci, podvečerní koupání a zábava
    2. den – 3.den: po snídani individuální sportovní, rekreační, wellness či poznávací pobyt v letovisku. Večeře v hotelové restauraci.
    4. den: po snídani nejpozději do 11 hodin uvolnění pokojů. Lze využit plně pokoj a hotelové bazény do 11.00. Možnost uložení zavazadel v hotelové recepci a doprovod dětí na závěrečný turnaj.
    Odpoledne rozloučení s účastníky, individuální odjezd (cestou lze uskutečnit kratší návštěvu turistických atraktivit – dinopark, hrad apod.)

    Ubytování

  • POLOHA: Superlux hotel Livada Prestige ***** je nejluxusnější hotel v resortu. Leží v centru termálních lázních Moravské Toplice, přímo vedle jamky č.1 mistrovského golfového hřiště Livada. Před hotelem cvičný putting green. Hotel je mimořádně atraktivní, využívaný význačnými hosty. Tréninkový kemp zde měli například fotbalisté FC Chelsea.
  • VYBAVENÍ: Nepřeberný výběr lázeňských a rekreačních zařízení, šest vnitřních a venkovních bazénů, wellness centrum, velký saunový svět (království saun), fitness centrum, recepce s vstupní halou, několik barů a restaurací, piano bar. Pro hosty neomezený přístup na všechny bazény v hotelu a rekonstruovaném aguaparku TERME 3000. Přímo v hotelu golfový klub, golf shop, a další nezbytné vybavení pro golfisty.
  • POKOJE: 122 luxusních pokojů
    * Dvoulůžkový pokoj: elegantní, pohodlné pokoje, některé s možností jedné dětské přistýlky, cca 33 m2. Vybaveny dvoulůžkem o šířce 180 cm nebo oddělenými lůžky o šířce 90 cm. Je zde koupelna s vanou (možnost napouštění termální černé vody i standardní vody), sprcha, WC, psací stůl, pohovka, klimatizace, sejf, fén, satelitní TV, WIFI, minibar, balkón.
    * Jednolůžkový pokoj Econom: útulné pokoje cca 25 m2, označované jako 1 – 2 lůžkové. Vybaveny většinou manželskou postelí o šířce 150 cm, masážní sprchou (bez vany), WC, klimatizací, sejfem, fénem, sat TV, WIFI, minibarem a balkonem s výhledem do parku (na sever).
  • check in 14.00-18.00 // check out do 11.00
  • Stravování

    Polopenze:
    - snídaně formou mimořádně bohatého bufetu (7.00-11.00)
    - večeře bufetová (regionální i mezinárodní kuchyně), v některé dny servírovaná, navíc salátový, sýrový a zákuskový bufer (18.00-21.00)
    pozn.: časy se mohou měnit

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 350 km
  • z Prahy 550 km
  • z Ostravy 520
  • Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    V CENĚ

    • 3 x ubytování
    • 3 x polopenze - viz. popis
    • Trenér golfu pro děti - účastníky soustředění (zároveň průvodce) na místě pobytu
    • Golfový tréning pro děti - viz. popis v programu
    • Neomezené (unlimited) Green fee na mistrovské hřiště Livada - počet Fee odpovídá počtu nocí (nutná rezervace Tee Time)
    • Hotelový bazén
    • Termálního aquaparku Terme 3000 včetně skluzavek a vířivek
    • Hotelový saunový svět (pro děti vstup do některých saun omezen)
    • Fitness centra
    • Hotelové župany a osušky do wellness (k zapůjčení)
    • WIFI
    • Parkování
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH
    • Uskutečnění zájezdu je podmíněno přihlášením 6 plně platících dětí - účastníků dětského soustředění (tj. cena s golfovým tréningem), v ostatním se postupuje dle čl.10 VOP
    • je třeba dodržovat místní aktuální epidemiologická nařízení, v rámci něhož může dojít k určitým omezením

    CENA NEZAHRNUJE

    • Turistická taxa cca 2 €/os./noc, registrační poplatek 1€/os./pobyt (splatné na místě)
    • pes není povolen
    • míčky na driving
    • obědy, nápoje
    • V případě zájmu kolektivu je možné soustředění prodloužit, kalkulaci připravíme na žádost
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna a připoj. na covid-19 (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK
    • Zdravotní doklady, testy aj. v případu aktuálního požadavku pro vstup do země a při návratu dle našeho MZV a úřadů navštěvované země. Tyto „budoucí“ možné náležitosti nejsou součásti ceny zájezdu/pobytu. Jejich zajištění a úhrada bude na účastníkovi.

    SLEVY

    • Slevy z ceny pro dospělé bez golfu:
    • 1 dítě do 11 let BEZ FEE a bez soustředění, na přistýlce (3./ se 2 dospělými )= sleva 50%
    • 1 dítě do 11 let BEZ FEE a bez soustředění, na pevném lůžku s 1 dospělým = sleva 20%
    • 1 dítě do 14 let BEZ FEE a bez soustředění, na přistýlce (3.) se 2 dospělými = sleva 20%
    • Sleva "stálý zákazník" se neuplatňuje.
    Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    Vysvětlivky

    • D11p-GT: Dítě do 11 let na přistýlce s FEE a Trenérem (3./se 2 dospělými)/ os.
    • D11-GT: Dítě do 11 let v 2L s FEE a Trenérem (s 1 dospělým) / os.
    • D14p-GT: Dítě do 14 let na přistýlce s FEE a Trenérem (3./se 2 dospělými)/ os. / os.
    • D14-GT: Dítě do 14 let v 2L s FEE a Trenérem (s 1 dospělým) / os.
    • 2L-Fee: osoba v 2lůžkovém pokoji (včetně Fee a bez golfového tréningu) / os.
    • COM/2+2: osoba v 2L pokoji COMFORT (bez přistýlky) / os.
    • 2L: osoba v 2lůžkovém pokoji (bez Fee a bez gaolfového tréningu) / os.

    Turistické informace

    Výhody nabídky